Ronald Araujo pådrog sig skade i kamp mod Brasilien

Nyheder
søndag, 07 juli 2024 kl. 10:03
ronald araujo 5
Endnu en Barcelona-stjerne har forladt banen med en skade. Denne gang er der tale om Ronald Araujo.
Ronald Araujo pådrog sig en skade i første halvleg af lørdagens Copa America-semifinale mellem Uruguay og Brasilien. Det betød, at han måtte udgå - og at han sandsynligvis er færdig ved turneringen.
Barcelona-midtstopperen faldt, da han forsøgte at blokere et indlæg i det 30. minut og begyndte straks at holde sig på bagsiden af højre ben.
Den 25-årige Barcelona-stjerne blev liggende i græsset, mens lægeholdet løb ud på banen for at se nærmere på ham, og de signalerede hurtigt efter en udskiftning.
Selvom Araujo selv kunne forlade banen, så gik det meget langsomt. Hans ansigtsudtryk indikerede dog, at der kunne være tale om en bekymrende skade. Uruguay sendte José María Giménez ind i det 33. minut, så han kunne dække ind for den skadede Araujo.
Araujo gestikulerede, at han havde pådraget sig en skade i sin baglårsmuskel, hvilket sandsynligvis vil udelukke ham fra resten af Copa America. Det er kun i tilfælde af, at det er en meget lille skade, at han kan forsætte, men det så det ikke ud til at være.
På trods af, at de senere mistede Nahitan Nandez til et rødt kort i anden halvleg, lykkedes det stadig Uruguay at avancere ved at eliminere Brasilien med 4-2 i straffesparkskonkurrencen.
Marcelo Bielsas hold står nu over for to kampe, hvad enten Araujo spiller videre eller ej. Først venter en semifinale mod Colombia den 10. juli, hvilket vil blive efterfulgt af enten Copa America-finalen fire dage senere, eller en kamp om tredjepladsen den 13. juli.
En skade i baglåret tager i de fleste tilfælde 2-4 uger om at hele. En mere alvorlig skade kan dog tage flere måneder om at hele, hvilket ville være et mareridt for Barcelona.