Lamine Yamal får kritik for reaktion på Hansi Flick-beslutning

Nyheder
fredag, 04 oktober 2024 kl. 10:35
lamine yamal osasuna
Lamine Yamal er blevet kritiseret for sin reaktion, da han blev taget ud af Hansi Flick under FC Barcelonas Champions League-sejr over Young Boys.
Efter et kort tilbageslag mod Osasuna i La Liga sidste weekend, kom FC Barcelona stærkt tilbage i Champions League, hvor de tirsdag aften knuste den schweiziske klub Young Boys med 5-0.
Robert Lewandowski scorede to mål, mens Raphinha og Inigo Martinez også kom på måltavlen i kampen. Et sent selvmål af Mohamed Ali Camara cementerede den overbevisende sejr for de catalanske giganter.
Lamine Yamal leverede endnu en imponerende præstation og stod for et oplæg til Raphinhas mål. Med 15 minutter tilbage valgte træner Hansi Flick at skifte den unge stjernespiller ud og i stedet sende Frenkie de Jong på banen.
Den spanske landsholdsspiller virkede frustreret, da han forlod banen for at give plads til den hollandske midtbanespiller, hvilket naturligvis blev fanget af de mange tv-kameraer på stadion.
Yamals synlige utilfredshed på banen blev ikke specielt godt modtaget af den tidligere Blaugrana-stjerne Jonathan Soriano, der har rettet kritik af den unge spiller og rådede ham til at blive rolig på banen.
"Jeg bryder mig ikke om det 'ansigtsudtryk'. Og endnu mindre hos en 17-årig dreng. Jeg forstår, at han gerne vil score mål og være vigtig. Men der er ingen grund til de 'ansigtsudtryk'," sagde han i et interview med 3cat.
"I dag var en dag, hvor alt var fint. Det viser, at han vil mere, men nogle gange skal de unge spillere tæmmes lidt og have at vide, at de skal 'tage det roligt'."
Flicks mandskab, som fortsat ligger i toppen af La Liga, vender tilbage i aktion i La Liga på søndag, hvor de møder Alaves på udebane.
Her skal de naturligvis forsøge at holde fast i den gode stime, så de igen kan sikre sig tre vigtige point til deres konto i den spanske liga.
Sandsynligvis kommer Yamal til også at være på banen i dette opgør, da Flick naturligvis har et ønske om at afslutte denne periode på en god måde, da det er sidste kamp forud for landsholdspausen.