Afsløret: Derfor var Lewandowski utilfreds med at blive udskiftet mod Young Boys

Nyheder
torsdag, 03 oktober 2024 kl. 19:37
robert lewandowski young boys 2
Robert Lewandowski lagde ikke skjul på, at han ikke var tilfreds med at blive udskiftet i Champions League-opgøret mod Young Boys.
FC Barcelona gav klubbens fans en mindeværdig tirsdag aften i Champions League med en 5-0-sejr over Young Boys. To mål fra Robert Lewandowski, mål fra Raphinha og Inigo Martinez samt et selvmål gjorde det muligt for Hansi Flicks tropper at sikre en storsejr.
Raphinha var aftenens stjerne for Barcelona. Det var ikke kun hans mål, der markerede hans præstation, men også hans lederskab og konstante pres, som han formåede at holde oppe gennem hele kampen.
Tilskuerne på Montjuic råbte den 27-årige brasilianers navn, hvilket gjorde ham følelsesladet. En anden spiller, der også strålede i tirsdagens kamp, var Lewandowski, som scorede to mål.
Den polske stjerne var dog tydeligt utilfreds med at blive taget ud af Flick, da han jagtede et hattrick. På trods af ni mål i de første ti kampe i sæsonen, ser det ud til, at Lewandowski fortsat ikke har fået nok af at score mål.
Ifølge SPORT var Lewandowski ikke specielt begejstret for udskiftningen, da han altid er sulten efter mere, end han får. Det har været hans natur gennem hele karrieren, og han hviler ikke på laurbærrene, hvilket naturligvis kun er positivt.
Et hattrick var indenfor rækkevidde mod Young Boys, og det vidste Lewandowski. Dog skal hans minutter administreres, og Flick traf derfor en beslutning om at trække ham ud.
Lewandowski er nødt til at huske, at han ikke længere er ung eller i sin karrieres topform. Han er 36 år, og kroppen har brug for hvile i perioder. Polakken ser dog ud til at være i topform denne sæson, og det lover godt for Barcelona.
Den 36-årige polak forventes naturligvis at starte på banen, når Barcelona i weekenden tørner sammen med Alaves. Det er en kamp, der sandsynligvis vil give ham flere muligheder for at fortsætte sin scoringsstime i denne sæson.