Toni Kroos skader Pedri som 'sidste tjeneste' for Real Madrid

Nyheder
lørdag, 06 juli 2024 kl. 8:01
pedri skadet
Pedri måtte fredag aften forlade banen efter få minutter, da han blev skadet efter en tackling af Toni Kroos.
Den tyske midtbanespiller Toni Kroos skadede Barcelona-stjernen Pedri med en hård tackling tidligt i EM-kvartfinalen mellem Tyskland og Spanien fredag aften. Den catalanske avis SPORT kaldte handlingen veteranens 'sidste tjeneste for Real Madrid'.
Hændelsen skete i det fjerde minut af kvartfinalen. Derfor var det ikke mange minutter, Pedri fik på banen i kvartfinalen, inden han blev tvunget til at udgå.
Spanien mødte værterne for turneringen, og Kroos havde tydeligvis samlet masser af motivation forud for opgøret. Inden kampen udtalte hans tidligere Real Madrid-holdkammerat Joselu, at Spanien håbede at 'pensionere' Kroos.
Dette skyldes, at Kroos allerede har annonceret, at han vil træde tilbage, når hans lands deltagelse i turneringen slutter. Dermed blev 2-0-sejren over Borussia Dortmund i Champions League-finalen hans sidste klubkamp.
Kroos, der tydeligvis var opsat på at gå hele vejen til finalen i Berlin den 14. juli, gik ind i tacklinger som en besat mand.
Efter at have tacklet den 16-årige Lamine Yamal, fløj han derefter ind i Pedri, hvilket fik midtbanespilleren til at flyve op i luften og lande uheldigt på sit venstre knæ.
Pedri blev erstattet af Dani Olmo, da han bad om at blive udskiftet mens han lå på jorden. Han forlod banen i det ottende minut, mens han holdt tårerne tilbage og dækkede sit ansigt. Mange mener, at en upåagtet Kroos i det mindste burde have fået et gult kort.
SPORT skrev, at en 'uindskrænket' Kroos havde udført sin 'sidste tjeneste for Real Madrid' ved at tackle Pedri på en meget voldsom måde.
Synet af Pedri, der forlod banen i en så følelsesladet tilstand, var ikke betryggende for Barcelona og deres fans. Tidligere på året måtte han forlade banen i første halvleg af en La Liga-kamp mod Athletic Club efter at have pådraget sig en skade i sin højre lårmuskel.
Efter at have kæmpet med småskader siden sit store gennembrud i 2020/2021-sæsonen, fik Pedri i det mindste afsluttet Barcelonas sæson og kunne rejse til EM i Tyskland uden problemer.