Spansk fodboldforbund melder ud om omfang af Pedris skade

Nyheder
søndag, 07 juli 2024 kl. 9:02
pedri 5
Det spanske fodboldforbund har meldt ud om omfanget af Pedris skade, efter han måtte forlade banen i opgøret mellem Spanien og Tyskland.
Spaniens sejr over Tyskland i EM-kvartfinalen kom med en pris, da La Roja måtte se Pedri forlade banen med en skade. Barcelona-stjernen har været en vigtig spiller for dem ved EM, hvorfor det er et hårdt slag for dem.
Den 21-årige måtte forlade banen efter blot otte minutter, da en dårlig timet tackling fra Real Madrid-legenden Toni Kroos forårsagede en knæskade.
Der har været spekuleret i, at Pedris EM var ovre efter skaden, og nu er det officielt bekræftet, at midtbanespilleren har en lateral forstuvning, hvilket betyder, at han ikke har mulighed for at fortsætte i turneringen.
I deres erklæring tilføjede det spanske fodboldforbund dog, at Pedris plan er at blive i Tyskland med resten af holdet, indtil deres rejse er slut.
"Efter tests udført på landsholdsspiller Pedri González har den kanariske spiller en intern lateral forstuvning i venstre knæ," lød erklæringen.
"Spilleren vil blive hos sine holdkammerater indtil slutningen af den nuværende lejr, som er fokuseret på EM-turneringen."
Som mistænkt og rapporteret kort efter skaden, forventes Pedri nu at være ude i en periode på seks uger.
Det betyder, at den 21-årige kommer til at gå glip af Barcelonas forberedelser til sæsonen under den nye træner Hansi Flick. Det betyder også, at han måske ikke vil være klar til starten af den nye sæson.
Det er bestemt en bekymring for Barcelona, i betragtning af hvor vigtig Pedri er for holdet. Givet hans skadeshistorik, håber den catalanske klub sandsynligvis på, at der ikke er nogen varige konsekvenser af hans seneste skade.
Kroos har fået kritik for sin voldsomme tackling, og han har senere delt et opslag på Instagram, hvor han undskylder til den unge Barcelona-stjerne.