Barcelona har truffet beslutning om Robert Lewandowski efter rygter

Nyheder
fredag, 05 juli 2024 kl. 18:20
robert lewandowski 3
På det seneste har der været mange rygter om Robert Lewandowski, men nu er der blevet truffet en beslutning om hans fremtid.
Barcelona er hæmmet på den økonomiske front, hvorfor det bliver besværligt for klubben at styrke truppen denne sommer. Af denne grund er de nødt til at acceptere, at de ikke kan styrke alle positioner.
Blandt andet har det været på tale, at de kunne hente en ny angriber. Det skyldes, at der har været forlydender om, at Robert Lewandowski kan være på vej ud af døren.
Journalist Moises Llorens har afsløret overfor Barca Universal, at selvom den catalanske klub holder øje med transfermarkedet, er det ikke deres højeste prioritet at hente en ny angriber lige nu.
Sådan forholder det sig, selvom Marc Guiu er blevet solgt til Chelsea, hvilket siges at have vakt opsigt i klubben. Derudover er der usikkerhed omkring Vitor Roques fremtid på Camp Nou, hvilket gør situationen mere kompleks.
Hvis Barcelona gennemfører et salg af Roque, vil holdet kun have Lewandowski som deres eneste rigtige 9'er. Selvom Ferran Torres kan udfylde rollen, mangler han det naturlige målinstinkt, som en 9'er har.
Llorens understregede, at det lige nu er for tidligt at identificere en erstatning. Han mener, at selvom Lewandowski er en nøglespiller, skal Barcelona overveje at have en anden mulighed til det centrale angreb.
Når det kommer til Guiu og Roque, har situationen udviklet sig. Xavi var ikke særlig interesseret i Roque og foretrak Guiu, hvilket især ville være tilfældet, når Lewandowski ikke længere havde niveau til at være holdets primære angriber.
Men da Flick overtog fra Xavi, ændrede dynamikken sig. Oprindeligt blev det rapporteret, at Roque ville blive på holdet. Men på grund af registreringsproblemer ser det nu ud til, at Barcelona måske må skille sig af med ham.
På trods af at være den eneste spiller i truppen, der minder om Lewandowski i forhold til spillestilen, er Roques fremtid i Barcelona usikker. Hans registrering er ikke kommet på plads, og han er desuden heller ikke i klubbens umiddelbare planer. Dette har tiltrukket opmærksomhed fra andre europæiske klubber, herunder Fiorentina og Napoli.
Lige nu er positionen som 9'er i Barcelona uklar. Selvom Deco har samlet rapporter om potentielle transfermål, ses forstærkning af denne position ikke som en høj prioritet.