Barcelona-stjerne skulle kun bruge én træningssession til at overbevise Hansi Flick

Nyheder
lørdag, 05 oktober 2024 kl. 19:43
hansi flick hoeretelefoner
Tilsyneladende er det ikke alle FC Barcelona-spillere, der har haft svært ved at overbevise Hansi Flick om, at de fortjener en plads i truppen.
En forsvarsspiller hos La Liga-giganten FC Barcelona skulle kun bruge én træningssession til at overbevise den nye cheftræner Hansi Flick forud for denne sæson.
Ifølge Mundo Deportivo er det Inigo Martinez, der er tale om. Han har spillet en fremtrædende rolle for Barcelona i de første uger af den nye sæson, hvilket også vidner om, at Flick har stor tillid til den erfarne forsvarsspiller.
På tværs af de ti kampe, som Blaugrana har spillet i alle turneringer indtil nu, er den 33-årige startet inde på banen i alle kampe undtagen én. I løbet af denne sæson er han også blevet en slags leder på banen.
Alligevel kunne tingene have udspillet sig anderledes hen over sommeren, hvor Martinez potentielt kunne have fundet sig selv spille et andet sted end i Catalonien. Midt i bestræbelserne på at rydde op i lønbudgettet overvejede Barcelonas ledelse seriøst at sælge Martinez.
Spilleren selv stod dog fast og var sikker på, at han ville gøre nok til at overbevise Flick om, at han var klar til at bidrage. Og ifølge Mundo Deportivo tog det ham ikke lang tid at gøre netop dette.
"Martinez havde en samtale med Hansi Flick, som han imponerede allerede under den første træningssession. Træneren forsikrede ham om, at han ikke ville blive solgt, og at forsvarsspilleren havde præsteret på et meget højt niveau," skriver avisen.
Ikke nok med, at han har opført sig mere og mere som en leder i denne sæson, er der også en anden god grund til, at Flick skal være taknemmelig for Martinez' tilstedeværelse.
Hvis han var blevet solgt, havde den tyske træner for alvor været hæmmet i defensiven, hvor Barcelona er ramt af flere skader. Både Andreas Christensen og Ronald Araujo sidder nemlig ude, mens Eric Garcia er blevet rykket op på midtbanen, når han spiller.