Wojciech Szczesnys kone deler video: Ikke alle i hans familie er glade for skifte til Barca

Nyheder
fredag, 04 oktober 2024 kl. 18:44
wojciech szczesny
Wojciech Szczesnys kone har delt en video, der afslører, at ikke alle i familien er glade for hans skifte til den catalanske klub.
Wojciech Szczesny har onsdag underskrevet en kontrakt med FC Barcelona og er dermed trådt ud af sin pension for at erstatte den skadede Marc-Andre ter Stegen.
Hans kone, Marina, delte sine følelser om flytningen i en video på det sociale medie Instagram. I denne video ser og hører man tydeligt, at ikke alle sætter pris på, at han har valgt at skifte til Barcelona.
"Vi er meget glade for hans beslutning, stolte og støtter ham fuldt ud," siger hun i sin video på det sociale medie.
Hun bliver dog pludselig afbrudt af deres seksårige søn, Liam, der siger: "Liam er ikke glad."
Det er ikke uden grund, at han ikke er glad for at se sin far skifte til Barcelona. Det viser sig nemlig, at han er stor fan af Real Madrid, og at Cristiano Ronaldo er hans yndlingsspiller.
Det er dog ikke første gang, at der opstår en sådan situation med en spillers familie. For eksempel er det også kommet frem, at Lamine Yamals far er blevet afsløret som tidligere fan af Real Madrid.
Ikke desto mindre bliver det naturligvis spændende at se, hvorvidt Szczesny er i stand til at præstere, da han denne sommer trak sig tilbage fra professionel fodbold.
Tidligere har der været rapporter om, at han muligvis får brug for mindst tre til fire ugers træning, inden han er klar til at præstere på højt niveau. 
Efter kampen mod Alaves denne weekend er der dog landsholdspause, hvilket kan vise sig at være en fordel for den polske målmand. Det betyder nemlig, at han får tid til at træne og gøre sig klar til at overtage pladsen efter Ter Stegen.