Lamine Yamal hjalp far og søn med at tjene 810.000 kroner efter heldigt fund

Nyheder
tirsdag, 01 oktober 2024 kl. 11:04
lamine yamal osasuna
Lamine Yamal bliver bedre for hver kamp, og hypen omkring det spanske vidunderbarn viser ingen tegn på at aftage.
Barcelona-sensationen var på det tabende hold for første gang i denne sæson i La Liga, da de blev slået 4-2 af Osasuna, men den 17-årige formåede stadig at score endnu et fantastisk mål.
Det betyder, at han nu har bidraget med fem mål og fem oplæg i ni kampe i denne sæson. Det er det samme antal, som han præsterede at levere i 37 ligakampe sidste sæson.
Han fortsætter dermed den sensationelle form, som han viste hele verden, da Spanien slog England i EM -finalen i Tyskland. I turneringen leverede han et mål og fire oplæg, hvilket i høj grad fik klubber i hele Europa til at få øjnene op for ham.
Det betyder også, at Yamal er en af de mest eftertragtede spillere, når det kommer til bytte- og samlekort. Derfor er der rigtig mange, der har et ønske om at få fingrene i et sådant kort - og der er også mange, der er klar til at betale i dyre domme for.
I forbindelse med denne hobby er spanieren i sin første sæson blevet inkluderet som et samlerobjekt, og fans verden over jagter desperat hans værdifulde 'rookie'-kort.
Og nu er en far og søn blevet $122.000 (cirka 810.000 kroner) rigere efter at have fundet et signeret Yamal-kort, som der kun findes ét af, mens de var på ferie i Amerika. Far og søn befandt sig i Orlando i Florida og besluttede at købe en æske Topps Chrome.
Selvom de sikkert håbede på at trække et stort navn i en af pakkerne, var det at få fat i superfractor-kortet nok ikke engang en del af deres vildeste drømme.
"Vi var på ferie i Orlando, og vi begyndte at samle kort for omkring tre måneder siden," sagde faren Chris til auktionshuset Goldin på Instagram.
"Jeg gik ud for at købe en jumbo-æske fra en hobbybutik, og vi kom tilbage til villaen og åbnede æsken. Og ganske rigtigt råbte Jake: 'Far, vi har fået en 1/1'. Jeg troede ham ikke - men der var den."
Nogle ville måske have beholdt kortet, men de endte med at sætte det til salg hos Goldin, mens de var til en messe i Tyskland. Auktionsprocessen er nu afsluttet, og de har sikret sig en stor gevinst.
De 122.000 dollars, der svarer til over 810.000 kroner, vil bestemt hjælpe med at finansiere nogle flere æsker i den nærmeste fremtid.