Raphinha deler trodsig besked efter skuffende nederlag

Nyheder
mandag, 30 september 2024 kl. 12:06
raphinha valladolid
FC Barcelona tabte lørdag aften til Osasuna, men det vil Raphinha ikke lade sig stoppe af. Derfor har han delt en 'trodsig' besked på de sociale medier.
Raphinha har sendt en klar besked til Barcelonas fans efter lørdagens 4-2-nederlag mod Osasuna på El Sadar. Det var naturligvis et meget skuffende nederlag, der især var forårsaget af en defensiv, der slet ikke hang sammen.
Det er første gang i 2024/25-sæsonen, at Hansi Flicks tropper smed point i La Liga. Det skete efter, at den tyske træner valgte at rotere i startopstillingen. Med andre ord, så var der en lang række uerfarne spillere på banen, hvilket ikke havde den ønskede succes.
Raphinha var en af spillerne, der blev valgt fra til startopstillingen, men han blev dog sendt på banen i anden halvleg.
Barcelona formåede ikke at redde kampen, på trods af et fremragende mål af Lamine Yamal. På trods af dette, så var Raphinha stadig positiv efter kampen, da han vil have spillerne til at blive ved med at kæmpe.
"Det er gennem nederlag, at vi lærer at vokse. Jeg har stor tillid til dette hold og arbejdet. Stadig sammen, altid sammen," skrev han i et opslag på de sociale medier.
Barcelona står nu overfor en kamp mod Young Boys i Champions League, som de tørner sammen med tirsdag aften. Da de fik en dårlig start på deres sæson i Champions League, er det vitalt, at de formår at få tre point med fra deres opgør mod Young Boys.
Derefter er det tid til at spille mod Alaves i La Liga, inden La Liga igen holder pause på grund af landskampe. Det ville derfor være helt fantastisk for Flick og co., hvis de kan runde af med to sejre, inden de igen forlader hinanden til fordel for deres respektive landsholdslejre.

Lige nu

Mest læste