Barcelona giver klart ultimatum til to nøglespillere

Nyheder
lørdag, 05 oktober 2024 kl. 18:42
ronald araujo 5
FC Barcelona har følt sig tvunget til at give to af deres nøglespillere et ultimatum, da de hidtil har valgt at ignorere deres tilbud om en kontraktforlængelse.
Ifølge SPORT har Barcelona udstedt et klart ultimatum til både Frenkie de Jong og Ronald Araujo vedrørende forlængelsen af deres kontrakter. Hvis de ikke accepterer at forlænge deres nuværende aftaler, kan deres fremtid i klubben vise sig at være meget usikker.
Klubben er nået til et afgørende punkt, hvor der skal træffes beslutninger om de to spilleres langsigtede roller. Barcelona har tålmodigt ventet på, at begge spillere skulle komme sig efter deres respektive skader, og de ønsker nu at nå til enighed om nye kontrakter, der vil strække sig længere end 2026.
Dette ses som afgørende for at sikre deres fremtid på holdet. Når det kommer til Frenkie de Jong, er situationen klar. Klubbens sportslige ledelse har arbejdet på en kontraktforlængelse i flere måneder, men de har nu sat en streng deadline for at afslutte forhandlingerne inden årets udgang.
Barcelona ønsker at undgå risikoen for, at De Jong træder ind i det sidste år af sin kontrakt uden en forlængelse, da dette kan føre til komplikationer eller at de potentielt mister ham på en fri transfer.
Klubbens sportsdirektør, Deco, er fortsat optimistisk omkring, at alle parter vil nå til enighed, da hollænderen anses for at være en vigtig del af holdets planer. Barcelona ser De Jong som en strategisk spiller og har gjort det til en prioritet at sikre hans kontraktforlængelse så hurtigt som muligt.
Klubben er overbevist om, at der stadig er tid til at blive enige om en aftale. Desuden tror Barcelona på, at forhandlingerne vil gøre fremskridt i de kommende måneder for at undgå yderligere problemer.
På samme måde er Barcelona også fokuseret på at forlænge Araujos kontrakt. Ligesom de Jong har Araujo endnu ikke accepteret det tilbud, som klubben har fremsat. Sidste sommer var Barca villige til at overveje bud på ham, men hans skade udelukkede et salg.
Hvis Araujo ikke underskriver en ny aftale, vil hans fremtid i klubben også være i fare. Barcelona er fast besluttet på ikke at gentage situationen med Ousmane Dembélé, hvor kontraktforhandlingerne trak ud og skabte usikkerhed.
Klubben ønsker, at både De Jong og Araujo skal være en central del af deres fremtidige projekt og arbejder hårdt på at sikre, at de forbliver på Camp Nou. Det kan dog ikke udelukkes, at de må skille sig af med den ene eller dem begge to.