Gavi arbejder hårdt i træningscenteret, mens han kommer sig efter en skade

Nyheder
lørdag, 06 juli 2024 kl. 15:12
gavi 3
Gavi arbejder stadig på at blive klar efter sin skade, hvorfor han tilbringer mange timer i træningscenteret.
Den spanske Barcelona-stjerne har siddet ude i lang tid på grund af et overrevet korsbånd. Den alvorlige skade pådrog han sig i en landskamp med Spanien, hvorefter han straks måtte forlade banen.
Den 19-årige midtbanespiller er i fuld gang med at forberede sig på at vende tilbage til banen. Det er han endnu ikke klar til, men han arbejder hårdt i træningscenteret, så han kan blive klar til det.
For nylig har han delt et billede på det sociale medie Instagram, hvor han viser de fremskridt, han har gjort på det seneste. Her er det tydeligt at se, at han har tilbragt en del timer i et træningscenter de seneste måneder.
I kommentarsporet er der mange, der har pointeret, at han har bygget en del yderligere muskelmasse. Det har den snart 20-årige stjerne naturligvis gjort med et håb om at være endnu stærkere, når han vender tilbage til banen.
Han gik glip af en stor del af den seneste sæson, ligesom han også har været nødt til at sidde ude ved EM. Det vides endnu ikke, hvornår han konkret vil være i stand til at vende retur, men det forventes at ske inden længe.
I næste uge starter Barcelona sin sæsonopstart under Hansi Flick, der er blevet hentet som erstatning for Xavi Hernandez. Det forventes dog ikke, at Gavi vil være på samme fysiske niveau som de andre spillere med det samme.
Med andre ord, så vil det tage noget tid, inden han er fuldt tilbage i kampform. Det er helt naturligt, at det gør sig gældende, når man har siddet ude i så lang tid. Ikke desto mindre har Gavi vist, at han er fuld af gåpåmod og arbejder hårdt på at blive klar til næste sæson.