Gammelt billede af Lionel Messi, der 'velsigner' Lamine Yamal som baby går viralt

Nyheder
fredag, 05 juli 2024 kl. 15:14
lionel messi
Et helt særligt billede, der viser en 20-årig Lionel Messi 'velsigne' Lamine Yamal som baby, er gået viralt.
Et billede af Barcelona-legenden Lionel Messi, der 'velsigner' Lamine Yamal som baby i slutningen af 00'erne, er gået viralt. Det er den spanske landsholdsspillers far, der har delt billedet på de sociale medier.
Billedet af Messi og Yamal sammen på Barca HQ har spredt sig som en steppebrand, da mange fans har været overraskede over at se billedet. Ligesom Messi har den unge spanier fået sin fodboldopvækst på det berømte La Masia-akademi, som han blev en del af som syvårig.
Det er ikke ualmindeligt, at akademiets talenter krydser veje med førsteholdets stjerner og tager billeder sammen. Det, der gør dette billede til noget helt særligt er, at Yamal knap ser ud til at være ude af livmoderen på dette tidspunkt.
Med andre ord, så er det meget usandsynligt, at han overhovedet havde sparket til sin første bold, da billedet blev taget.
Billedet er forståeligt nok gået viralt og viser en ung, langhåret og smilende Messi, der har været omkring 20 år gammel på dette tidspunkt. Man ser desuden, at han 'nusser' Yamal som baby, der sidder i et badekar med bobler, mens hans mor bader ham.
"Begyndelsen på to legender," skrev Yamal far Mounir Nasroui som tekst til billedet på Instagram.
Et utal af fans har efterladt kommentarer om, at Messi 'velsignede' den lille Yamal og 'overførte sine kræfter' til den 16-årige, der fik sin debut for førsteholdet i Barcelona som blot 15-årig.
Den spanske avis SPORT har skrevet om billedets oprindelse. Det stammer fra et fotoshoot i december 2007, der skulle bruges til kalender, som avisen lavede med UNICEF. Til dette deltog en række Barca-stjerner, og det samme gjorde Yamal i en alder af kun seks måneder
Fremkomsten af det unikke billede vil næppe dæmpe sammenligningerne mellem Messi og Yamal. I forvejen er der mange, der pointerer, at de begge er venstrefodede La Masia-produkter, der startede deres karrierer på højre fløj i Barcelona.
"Messi er den bedste spiller i historien. At blive sammenlignet med ham er utroligt, men ingen kan sammenlignes med ham. Jeg håber at få halvdelen af den karriere, som Messi har haft," sagde Yamal for nylig til Onda Cero om sammenligningerne med Messi.