Barcelona er bekymrede for Frenkie de Jong

Nyheder
fredag, 05 juli 2024 kl. 10:06
frenkie de jong 1
Den catalanske storklub har udtrykt bekymring for Frenkie de Jong, da hollænderen fortsat er hæmmet af sin ankelskade.
Barcelona er bekymrede over Frenkie de Jongs ankelskade, og der er frygt for, at han kan misse starten på den nye La Liga-sæson. De Jong har haft ankelproblemer gennem hele sæsonen, og hans seneste tilbageslag betød, at han missede slutningen af sæsonen med Barcelona.
Hollænderen blev udtaget til Hollands EM -trup, men måtte tage hjem før turneringen startede på grund af skaden. ARA rapporterer nu, at De Jong stadig har problemer og muligvis kan misse Barcelonas sæsonopstart.
Hans skade siges at være svær at behandle, og den store frygt er, at det kan ende som et kronisk problem. Der er ingen garanti for, at en operation vil løse De Jongs problemer, hvilket efterlader midtbanespilleren i en vanskelig situation.
Efter at være blevet udelukket fra EM, fortalte De Jong, at hans ankel 'har brug for mere tid'. Men det ser ud til, at det stadig kan vare et stykke tid, før han er klar til at vende tilbage. Det er naturligvis ikke gode nyheder i Barcelona, da han i flere sæsoner har været en vital spiller for klubben.
Han har endnu ikke spillet under Hansi Flick, hvorfor den tyske træner med garanti også har et ønske om at se ham an. Det kan dog blive svært for ham at gøre dette forud for den kommende sæson, da det ser ud til, at De Jong er nødt til at sidde ud under det meste af sæsonopstarten.
På det seneste har der også været rygter om, at De Jong kan blive solgt. Den hollandske stjerne er en af de mest salgbare aktiver i truppen. Det skyldes, at han er på radaren i flere klubber, og at de vil betale en stor sum for ham.