Sergi Roberto har givet Barcelona klar besked

Nyheder
torsdag, 04 juli 2024 kl. 20:37
sergi roberto 2
Barcelona-kaptajnen har givet den catalanske klub klar besked, efter at hans kontrakt er udløbet.
På trods af at være tæt på at få en kontraktforlængelse under tidligere træner Xavi Hernandez, står Sergi Roberto nu over for en usikker fremtid i Barcelona.
Den catalanske storklubs problemer med Financial Fair Play og Robertos faldende status i hierarkiet har gjort Barcelona mere åbne for hans afgang.
Roberto har været uden kontrakt siden 30. juni og venter på et nyt tilbud fra Barcelona, men dette afhænger af Barcelonas overholdelse af Financial Fair Play-reglerne. Manglende overholdelse kan tvinge klubben til at sende Roberto videre.
Men Barcelona-kaptajnen er ikke villig til at lade sin fremtid hænge i luften og være afhængig af eksterne usikkerheder. Ifølge Marca har han derfor sat en deadline på den 10. juli, som falder sammen med holdets tilbagevenden til træning.
Derefter er der mulighed for at forlænge deadline eller acceptere et alternativt tilbud. Den erfarne midtbanespiller søger forståeligt nok mere sikkerhed og klarhed over sin fremtid og håber at undgå et udfald, der kan true hans chancer for at slutte sig til et andet hold.
Avisen tilføjer, at Roma, Juventus og Inter Milan alle har udtrykt stor interesse i at hente Roberto på en fri transfer denne sommer. Det er også tidligere blevet nævnt, at den 32-årige har tiltrukket sig interesse fra hold i Premier League og La Liga.
Det er vigtigt at nævne, at det endnu ikke er udelukket, at han fortsætter i Barcelona. Da hans spilletid forventes at være begrænset under træner Hansi Flick, er det dog ikke en prioritet at forlænge hans kontrakt.
Bliver Barcelona nødt til at prioritere deres penge til andre formål, vil det derfor betyde et farvel til Roberto. Og netop dette ønsker han at få besked om inden den 10. juli.