Derfor er Barcelona så ivrige efter at sikre ny aftale med Joao Felix

Nyheder
tirsdag, 02 juli 2024 kl. 9:50
joao felix 4
Barcelona er meget ivrige efter at sikre en ny aftale med Joao Felix, hvis lejeaftale med klubben er udløbet.
Søndag delte Barcelona et opslag på det sociale medie X, hvor de tog afsked med Joao Felix. Få timer senere var opslaget væk, hvilket indikerer, at de ikke helt har droppet at beholde ham.
Den portugisiske landsholdsspiller Felix skiftede Atletico Madrid ud med Barcelona forud for denne sæson, og den 24-årige har scoret 10 mål og lavet seks oplæg. Alligevel har der været tvivl om, hvorvidt han ville blive i klubben.
Den nye træner Hansi Flick ønsker angiveligt at bringe ham tilbage til 2024/25-sæsonen, og ifølge Goal er der en særlig årsag til dette.
Ifølge den spanske avis SPORT ville Felix ikke have været prioriteret, hvis Xavi var blevet i Barcelona. Men hans efterfølger, Flick, ser den offensive midtbanespiller som en gamechanger med kvaliteter i verdensklasse og tror, at han kan få det bedste ud af ham.
Hvis de henter ham retur til Camp Nou, ser det dog ud til, at det bliver på endnu en lejeaftale på grund af Barcas økonomiske problemer. Det vil være meget svært for Barcelona at købe ham fri denne sommer, da Atletico ikke vil slippe ham billigt.
"Som du kan se, er jeg glad, hvor jeg er. Jeg har det godt, føler mig selvsikker og oplever et godt øjeblik. Det sværeste er at opretholde et godt niveau, hvilket jeg ikke har opnået i de seneste sæsoner. Men jeg arbejder hver dag og forsøger altid at forbedre mig for at rette de mindre positive aspekter af mig selv. Og ja, jeg er glad og har det godt," sagde Felix i oktober om sin fremtid.
"Jeg er meget glad for at være her. Jeg håber, at Barca gør en indsats for at hente mig til sommer," tilføjede han i december.
Mens diskussionerne om Felix' fremtid sandsynligvis vil fortsætte i de kommende uger, repræsenterer han i øjeblikket Portugal ved EM.