Barcelona i stor kovending i forhold til Ansu Fati

Nyheder
onsdag, 03 juli 2024 kl. 16:16
ansu fati 4
Barcelona har foretaget en stor kovending i forhold til Ansu Fati, hvis fremtid der har været spekuleret rigtig meget i.
For ikke så længe siden blev det rapporteret, at Barcelona havde besluttet at sælge Ansu Fati. Den 21-årige er tilbage i klubben efter sit lejeophold hos Brighton & Hove Albion. Her imponerede han ikke, og Barcelona havde derfor besluttet at sælge ham.
Fatis værdi er faldet i løbet af de seneste sæsoner, og hans skadesproblemer er stadig en bekymring. Men ifølge Mundo Deportivo har Barcelona foretaget en kovending i forhold til det unge talents fremtid.
Barcelona ønsker ikke længere at skille sig af med Fati denne sommer, selvom der har været mange rapporter om det modsatte. I stedet vil den nye træner Hansi Flick og sportsdirektør Deco arbejde med den spanske La Masia-angriber.
Klubbens ændrede tilgang er baseret på både det fodboldmæssige, men også det forretningsmæssige. De mener, at Fati er en ressource og bør få en chance, fordi han har masser af kvalitet.
Barcelona har desuden arbejdet på at styrke folkene bag kulisserne, hvorfor de mener, at det er en gunstig situation Fati, da han dermed kan få hjælp til at overvinde sine tidligere skadesproblemer og imponere igen.
Deco talte for nylig med Ansu i næsten en time og fortalte ham, at han regner med ham, at Flick ønsker ham på holdet, og at han har alt, der skal til for at lykkes. Men han advarede også angriberen om, at han skal arbejde hårdt, da konkurrencen er stærk.
Barcelona ønsker ikke, at Fati skal lejes ud til en anden klub, hvor de betaler en del af hans løn. Derfor vil de ikke lytte til bud i år. De har dog gjort det klart for ham, at han skal arbejde med klubbens fitnesstrænere og fokusere på at yde sit bedste for at genvinde sin bedste form.
Fati har altid ønsket at blive og få succes i Barcelona trods spekulationer om hans fremtid, hvorfor han er fuldt fokuseret på klubben. Det bedste bevis er, at hans far, Bori Fati, har fortalt hans agent, Jorge Mendes, at han ikke skal lytte til bud.
Den umiddelbare plan er, at han skal spille under Flick i sæsonopstarten og derefter bliver han taget med til USA. Han siges at være motiveret og er vendt tilbage til træningen før tid for at gøre indtryk på den nye træner.