De næste to kampe kan afgøre 21-årig Barcelona-midtbanespillers fremtid

Nyheder
lørdag, 17 august 2024 kl. 16:17
pablo torre
Den unge midtbanespiller står til at få sin fremtid i FC Barcelona afgjort ud fra hans præstationer i de to kommende kampe.
FC Barcelona har haft en imponerende sæsonopstart, hvor de vandt over Manchester City og Real Madrid under deres tur til USA. Flere spillere gjorde sig bemærket i disse kampe, herunder Pau Victor, der skilte sig ud med sine evner i offensiven.
Andre spillere benyttede også lejligheden til at styrke deres position i Hansi Flicks øjne. Det omfatter midtbanespilleren Pablo Torre, der er vendt tilbage til det catalanske hold efter et lejeophold i Girona.
Har overrasket
På grund af det middelmådige lejeophold så det ikke ud til, at han ville blive en del af Flicks trup i den kommende sæson. Men ifølge SPORT har hans præstationer efterladt et positivt indtryk på Barcelonas nye træner.
Den tyske taktiker har især været imponeret over Torres kvalitet og vision i den sidste tredjedel af banen. Dog vil det ikke være nemt for den unge spiller at få mange minutter på banen hos Barcelona.
Blaugrana har allerede flere offensive midtbanespillere end nødvendigt, og der er allerede hård konkurrence om at spille bag Robert Lewandowski i startopstillingen.
Flick har gjort det klart, at han ønsker en stor trup til den kommende sæson, men Torre har brug for konsistente minutter på banen for at fortsætte sin vækst og udvikling - og det kan ikke garanteres i Barcelona.
Kan blive udlejet
Barcelonas sportslige afdeling er også klar over denne situation, og de ønsker heller ikke, at midtbanespilleren skal ende på bænken. Derfor vil Deco og hans stab se, om han får spilletid i kampene mod Valencia og Athletic Club.
Hvis han ikke får spilletid mod disse hold, vil den portugisiske sportsdirektør foreslå endnu en lejeaftale, så Torre kan skifte til en klub, hvor han kan få mere spilletid.
I så fald kan Girona igen blive en reel mulighed for spanieren. De ønsker at styrke positionen som offensiv midtbanespiller og overvejer stærkt at hente Torre tilbage.