To Barcelona-stjerner pådrog sig skader under Monaco-opgør

Nyheder
tirsdag, 13 august 2024 kl. 12:39
ilkay gundogan skadet
To FC Barcelona-stjerner pådrog sig skader under mandagens Joan Gamper Trophy-kamp mod AS Monaco.
FC Barcelona havde en skrækkelig oplevelse mandag aften, hvor de catalanske giganter led et meget chokerende 3-0-nederlag til AS Monaco i Joan Gamper Trophy-kampen.
De to hold mødtes - som sagt - som en del af den traditionelle Joan Gamper Trophy-kamp, der normalt afholdes lige før starten af en ny sæson.
Denne kamp plejer at hjælpe Barcelona med at komme i form og blive klar til den kommende sæson. Men opgøret mod Monaco endte ikke blot med et nederlag, men også skader til to vigtige spillere.
To stjerner pådrog sig skader
Ifølge SPORT pådrog Barcelona-duo Robert Lewandowski og Ilkay Gundogan sig skader mod Monaco. Derfor var de ikke på 100 procent, da de forlod banen mandag aften.
Hansi Flick måtte faktisk skifte begge spillere ud i anden halvleg. Lewandowski landede på sin egen hånd og måtte forlade banen med ubehag i håndleddet.
Lewandowski var i stand til at fortsætte uden problemer i over en time, men han så ud til at være i smerte og havde et bekymret udtryk i ansigtet, da han blev trukket ud af Flick.
Værst for tyskeren
Gundogan fik derimod en værre skade. Den tyske landsholdsspiller blev skiftet ind i anden halvleg, hvor det var meningen, at han skulle erstatte Pablo Torre på midtbanen.
Men han kunne kun spille i cirka 20 minutter, da han fik et hårdt slag mod hovedet cirka 15 minutter inde i anden halvleg.
Gundogan måtte behandles på banen for et snitsår, og en båre blev endda bragt ind for at tage ham med væk fra banen, men han var heldigvis i stand til at forlade banen på egne ben.
Det er i øjeblikket usikkert, hvor alvorlige både Gundogans og Lewandowskis skader er. Det kan dog ikke udelukkes, at der kommer en opdatering senere på dagen.