Her planlægger Barcelona at give Frenkie de Jong comeback

Nyheder
torsdag, 19 september 2024 kl. 21:32
frenkie de jong 4
Frenkie de Jong har ikke været på banen siden april, men nu er FC Barcelona snart klar til at sende ham ud på grønsværen igen.
FC Barcelona ser endelig ud til snart at få Frenkie de Jong tilbage efter fem måneders fravær. Selvom han er begyndt at træne sammen med resten af holdet, så er han endnu ikke helt klar til at få sit comeback.
Den hollandske midtbanespiller er ikke kommet sig som håbet efter en ankelskade, der i april påvirkede hans ledbånd. Han har i høj grad været hæmmet af, at han har haft to tidligere skader i samme ankel.
De Jong er i denne uge vendt tilbage til træning sammen med resten af førsteholdet, og ifølge AS mener Barcelona, at han kan være tilbage i kamptruppen allerede i næste uge.
Klubben havde anbefalet en operation, hvilket han selv har afvist, og hans ankel reagerer nu bedre på den øgede arbejdsbyrde. Hvis der ikke opstår tilbageslag, kan De Jong være på bænken til kampen mod Getafe i næste uge.
Blaugrana er igen blevet ramt på skadesfronten, da de har været nødt til at meddele, at Dani Olmo kommer til at være ude i fire til fem uger. Det betyder, at den spanske stjerne står til at misse alle seks kampe inden den næste landsholdspause.
Hvis De Jong kan vende tilbage på et højt niveau, vil det komme på det helt rigtige tidspunkt. I øjeblikket har Barcelona kun Pedri, Marc Casado og Pablo Torre som naturlige centrale midtbanespillere, selvom Eric Garcia og Raphinha bliver brugt der.
Fermin Lopez har også pådraget sig en ny skade, der betyder, at han ikke vil være i stand til at spille før om tre uger. Derfor bør der naturligvis ikke herske tvivl om, at Hansi Flick og co. er hårdt ramt af skader på midtbanen.
På trods af de mange skader, har det alligevel været muligt for den tyske træner at sikre den bedst mulige start på 2024/25-sæsonen. Hidtil er det blevet til fem sejre i fem kampe i La Liga, hvor Barca ligger på 1.-pladsen med 15 point.