Nu sker det snart: Her vender Gavi tilbage

Nyheder
onsdag, 18 september 2024 kl. 18:20
gavi hvid
Gavi har været væk fra banen i næsten et år, men inden længe er han klar til at vende tilbage til aktion.
I sidste uge vendte Gavi endelig tilbage til træning med holdet med resten af FC Barcelona-truppen efter næsten 300 dage.
Efter at være kommet sig over sin korsbåndsskade, arbejder den 20-årige stjerne sig nu tilbage mod fuld form og er begyndt at træne med resten af truppen, selvom det kun er i dele af sessionerne.
Nu har SPORT givet en opdatering om den mulige returdato for Gavi, hvilket er positive nyheder for Barcelonas mange fans, der naturligvis har savnet Gavis tilstedeværelse på midtbanen.
Som nævnt tidligere deltager Golden Boy-vinderen kun delvist i træningen med resten af truppen, men følelserne er overvældende positive. Derfor er der også gode udsigter til, at han inden længe er klar til at få sine første minutter på banen under Hansi Flick.
Barcelona planlægger derfor hans tilbagevenden til banen i midten af oktober. Muligvis kan han få chancen for at så spilletid i kampen mod Sevilla den 20. oktober, som bliver spillet efter den næste landsholdspause.
Dog nævner den spanske avis også, at det ikke er helt udelukket, at Gavi kan gøre comeback inden landsholdspausen. Hvis det sker, så kan kampen mod Deportivo Alaves den 6. oktober være et mål, de sigter efter.
Uanset hvad, så ser det ud til, at Gavi tilsyneladende fremskyndet tidsplanen. Tidligere har der været rapporter om, at han ville være klar i november, men ser nu ud til at være klar til comeback fra sin skade i næste måned.
Som Barcelonas midtbanes hjerte vil Gavis tilbagevenden være et stort løft for Flick og co. Han vil nemlig yderligere forbedre kvaliteten og niveauet af et hold, der har vundet fem ud af fem kampe i La Liga denne sæson.