Lamine Yamal deler stor Barcelona-meddelelse

Nyheder
søndag, 15 september 2024 kl. 12:02
lamine yamal 3
Lamine Yamal har løftet sløret for en klar meddelelse, som sandsynligvis vil falde i god jord hos mange fans af klubben.
Lamine Yamal er et af de største talenter, der er dukket op i FC Barcelona i løbet af de seneste år. Derfor er han også en spiller, som de gør en stor indsats for at beskytte og værne om.
Det vil være et stort tab for den catalanske klub, hvis hans form pludselig begynder at gå den forkerte vej. Det samme ville være tilfældet, hvis han blev solgt til en anden klub.
Heldigvis har han selv afsløret, at han ikke har i sinde at vinke farvel til Camp Nou. Derimod har han gjort det klart, at det er et mål for ham at blive i Barcelona længst muligt.
"Jeg vil ikke have, at Barcelona modtager 120 millioner euro, for det ville betyde, at jeg skulle forlade klubben" sagde han ifølge Tribal Football.
"Jeg håber, jeg aldrig behøver at forlade klubben. Jeg vil være en klublegende," lød det også fra det unge talent.
Yamal blev også spurgt om sin gode ven Nico Williams og hans situation i Athletic Club. Her gjorde han det klart, at han gerne vil spille sammen med ham hver uge.
Barca forsøgte at hente Williams denne sommer, men det havde de ikke succes med. I stedet måtte de acceptere, at han valgte at blive i Athletic Club i mindst endnu en sæson.
"Jeg vil gerne spille med ham hver uge - men han er nu i Athletic," fortalte han El Hormiguero.
Der har været en del rygter om, at Barca vil gøre et nyt forsøg på at hente ham til Camp Nou næste år. Tiden vil derfor vise, om han inden næste sæson ender med at trække en Barca-trøje over hovedet - og bliver holdkammerater med Yamal.