To Barca-stjerners opførsel 'skuffede' Ilkay Gündogan

Nyheder
onsdag, 11 september 2024 kl. 9:20
ilkay gundogan joan gamper
Ilkay Gündogan menes at have været skuffet over to af sine tidligere holdkammeraters opførsel, da han forlod Barcelona.
Den tidligere Manchester City-kaptajn tilbragte kun én sæson i den catalanske storklub efter at have forladt Etihad Stadium i kølvandet på klubbens historiske treble i 2023.
Selvom Gündogan underskrev en toårig kontrakt med den spanske storklub, vendte den tyske landsholdsspiller uventet tilbage til sin gamle klub denne sommer, da Barcelona var ivrig efter at slippe for hans ugeløn på 1,7 millioner kroner.
Gündogan fik lov til at forlade klubben på en fri transfer, og Pep Guardiola var glad for at kunne hente sin tidligere midtbanespiller retur til den engelske klub.
Men under andre økonomiske omstændigheder kunne Gündogan stadig have valgt at forlade Blaugrana, da han havde svært ved at finde fælles fodslag med to af omklædningsrummets store profiler.
Ifølge Bar Canaletes menes Gündogan at have haft problemer med Marc-Andre ter Stegen og en spiller, han tidligere spillede med i Borussia Dortmund, Robert Lewandowski.
Journalisten Joan Fontes fortalte i et spansk radioprogram, at den 33-årige havde problemer med Ter Stegens mere tilbageholdte personlighed. Han mente, at målmanden skulle have været en mere fremtrædende stemme i omklædningsrummet.
Ter Stegen holdt sig angiveligt for sig selv blandt sine kolleger, hvilket Gündogan fandt svært at arbejde med.
Den tyske stjernes problem med Lewandowski menes at have udsprunget af hans syn på angriberens holdning til ungdomsudvikling. Den polske angriber lagde - ifølge Gündogan - ikke nok vægt på at hjælpe yngre spillere i truppen, men fokuserede i stedet mest på sine egne præstationer.
Han følte, at Lewandowski prioriterede sine egne resultater frem for holdets. Disse afsløringer er ikke første gang, at Gündogans utilfredshed med omklædningsrummet i Barcelona har været under lup.
I oktober sidste år kritiserede Gundogan sine holdkammerater efter et nederlag til Real Madrid i El Clasico, og så sent som i april udtalte midtbanespilleren offentlig kritik af holdets præstation efter deres nederlag til Paris Saint-Germain i Champions League.