Xavi er 'vred' på Barca-spillere efter nylige udtalelser

Nyheder
tirsdag, 10 september 2024 kl. 12:45
xavi hernandez 2
Tidligere FC Barcelona-træner Xavi Hernandez er vred på klubben og flere spillere, herunder Pedri, for deres negative udtalelser.
Ifølge Catalunya Radio-journalist Ramon Salmurri, der citerer anonyme kilder, er udtalelserne blevet opfattet som en kritik af hans arbejde som træner.
Xavi var Barcas cheftræner fra november 2021 til maj i år. Han havde oprindeligt accepteret at fortsætte og fuldføre sin kontrakt til midten af 2025, efter at have ændret sin beslutning om at træde tilbage.
Kun en måned senere blev Xavi imidlertid fyret af præsident Joan Laporta for offentligt at tale om Barcelonas økonomiske problemer og hvordan de påvirker klubbens evne til at konkurrere med ærkerivalerne Real Madrid.
Under den seneste landsholdspause, var Barcelonas spillere i højt humør efter at have vundet fire ud af fire kampe under Hansi Flick, der derfor har fået en god start på 2024/25-sæsonen.
Mens de var ude med deres respektive landshold, faldt stjerner som Robert Lewandowski, Pedri og Pau Cubarsi i fælden og kom med kommentarer om Flick, som er blevet tolket som kritik af Xavis tid som træner.
"Vi arbejder meget mere end før. Jeg synes, at de fysiske trænere, der er kommet ind, gør det godt for os," sagde Pedri ifølge Forbes.
"Vi har arbejdet meget hårdt, og det viser sig i spillet. Holdet falder ikke i præstation eller udholdenhed efter det 70. eller 80. minut, men opretholder det fysiske niveau."
Xavi og hans lejr har fanget disse bemærkninger og er angiveligt 'særligt vrede på Pedri for hans ord'.
Desuden mener de, at klubben står bag spillerne, der laver sådanne udtalelser om forskellen mellem de to trænere. De peger på, at der ikke blev nævnt forberedelsesarbejdet, da La Liga blev vundet i 2022/2023. Dog indrømmer Xavis hold, at der var en fysisk nedgang sidste sæson.
Pedri er dog ikke den eneste, der er kommet med lignende udtalelser. Derfor er han heller ikke den eneste spiller, som Xavi-lejren ikke er helt tilfreds med.