Ny Haaland-kontrakt skaber opmærksomhed i Barca og Madrid

Nyheder
mandag, 09 september 2024 kl. 12:37
erling haaland
Erling Haaland kan skrive under på en ny kontrakt med Manchester City, der kan indeholde en helt særlig klausul.
Erling Haaland er angiveligt i forhandlinger om en ny kontrakt med Manchester City efter en stærk start på Premier League-sæsonen. Men en særlig klausul i forhandlingerne kan vække interesse hos både Real Madrid og Barcelona.
De spanske storklubber har åbent vist interesse for at hente den norske angriber til Spanien. De var tæt på at hente ham i Borussia Dortmund, før Pep Guardiolas hold sikrede sig hans underskrift.
Haaland underskrev en femårig kontrakt, hvoraf to af dem allerede er gået. Der har været rygter om, at en frikøbsklausul findes i hans nuværende kontrakt. Den minder om den klausul, der gjorde det muligt for City at hente ham i Dortmund.
City vil sandsynligvis forsøge at fjerne enhver frikøbsklausul, der kan give Real Madrid eller Barcelona mulighed for at hente Haaland i de kommende år.
Men den spanske avis Marca hævder, at Haaland ønsker en frikøbsklausul inkluderet i en ny kontrakt. Avisens forside havde overskriften 'Fornyelse og en frikøbsklausul' med et billede af Haaland.
City ønsker at gøre Haaland til den bedst betalte spiller i deres trup, hvor han vil overgå Kevin De Bruyne, men det kan komme med en pris
Udenlandske klubber kan måske få mulighed for at udløse en klausul, der tvinger hans nuværende klub til at acceptere deres bud på den norske angriber.
Haalands agent, Rafaela Pimenta, talte åbent om tiltrækningen ved at spille for Real Madrid. Det kan være et hint om, at hendes klient måske en dag vil spille i Madrid.
"Der er Premier League, og så er der Madrid. De har noget helt særligt, som også er en drøm for spillerne. Madrid holder magien i gang. De har ikke de ugentlige konkurrencer, men de har Champions League," sagde hun.
Det er dog ikke ensbetydende med, at det er udelukket, at Barcelona kan få fingrene i ham. Hvis det skal ske, er de dog nødt til at få styr på deres økonomi. Får de ikke det, vil det være umuligt for dem at hente en spiller af Haalands kaliber.