Lamine Yamal smider bombe: Har skrevet under med Pique

Nyheder
mandag, 09 september 2024 kl. 9:34
lamine yamal joan gamper
Lamine Yamal har smidt noget af en bombe, da han har skrevet under på en kontrakt med Gerard Pique, der driver Kings League.
Der er ikke nogen tvivl om, at Lamine Yamal er en af de største stjerner i FC Barcelona. Søndag aften kom det frem, at han ikke har tænkt sig at holde sin stjernestatus i den catalanske klub.
Yamal er nemlig blevet præsenteret som en ny spiller i syv-mands-turneringen Kings League, der er stiftet og ejet af Barca-legenden Gerard Pique.
I en afsløring i programmet 'Traitors' tog den 17-årige sin hætte af og sagde: "Her begynder den nye Kings-sæson. Lad os slå spillet."
Ifølge den spanske publikation SPORT er Yamals rolle endnu ikke afsløret, men det vil blive detaljeret i de kommende dage.
Den fjerde udgave af denne turnering starter den 15. september i Cupra Arena i Barcelona. Hvis Yamal deltager i turneringen, vil det være en stor nyhed. Og det vil naturligvis også være en meget overraskende én af slagsen.
Kings League blev lanceret i slutningen af 2022 af den tidligere Barca-forsvarer Pique, som også delte en emoji som reaktion på Yamals afsløring.
Formatet inkluderer tilføjelser som straffesparkskonkurrencer, ubegrænsede udskiftninger, andre regler om mål og mere. Tidligere stjerner som Zlatan Ibrahimovic, Iker Casillas, Sergio Aguero, Ronaldinho og Eden Hazard har deltaget i turneringen.
SPORT oplyser, at flere spillere til turneringen vil blive bekræftet onsdag den 11. september. Derfor er der en god chance for, at der vil blive præsenteret endnu flere store navne i løbet af de næste par dage.
Det spanske hold Porcinos FC vil endnu engang være holdet, man skal slå, efter at have vundet den første Kings World Cup tilbage i juni.
Det forventes dog ikke, at der kommer til at være andre Barcelona-spillere involveret i turneringen, men det kan ikke udelukkes helt.