Barca-fans er sikre: Denne spiller er vred over Hansi Flicks nye regel

Nyheder
lørdag, 07 september 2024 kl. 16:06
hansi flick 10
Hansi Flick er allerede godt i gang med at sætte sit præg på Barcelona, men fans mener, at én spiller ikke er specielt glad for en ny regel.
På trods af klubbens velkendte økonomiske problemer har FC Barcelona formået at få en tæt på perfekt start på sæsonen med fire sejre i fire La Liga-kampe.
De opnåede deres seneste sejr sidste lørdag, hvor de knuste Real Valladolid med intet mindre end 7-0 på Estadi Olímpic Lluis Companys.
Raphinha lavede et hattrick, mens Robert Lewandowski, Jules Koundé, Dani Olmo og Ferran Torres også kom på måltavlen i den overbevisende sejr.
Flick har ikke været bange for at ændre ting i den catalanske klub, herunder at indføre en meget specifik anmodning om deres lægelige journaler.
Og fans har lagt mærke til en anden ændring, som Flick ser ud til at være ansvarlig for. Barcelona ankom til kampen i officiel påklædning, hvor de alle var iført t-shirts med deres emblem og Nike-logo.
Dette var ikke tilfældet sidste sæson under Xavi Hernandez, hvor spillerne dukkede op i deres eget almindelige tøj.
Et udvalg af stilarter blev derfor vist frem, men især Koundés outfits fangede altid øjet. Og klubbens fans mener, at han er spilleren, der er reglen om at troppe op i officiel påklædning.
"Ikke mere Koundé-drip," skrev en bruger på X, hvor en anden skrev: "Ikke flere billeder af Koundé-drip."
"Jeg ved, at Koundé er rigtig sur," skrev en tredje, mens en fjerde skrev: "Nogen er nødt til at tjekke op på Koundé."
"Jeg kan lide det! Omklædningsrummet var begyndt at ligne et modeshow. Disciplin," lød det fra en bruger, der tydeligvis er fan af den nye regel.