Hansi Flick straffer Lamine Yamal - og giver skideballe til anden stjerne

Nyheder
onsdag, 04 september 2024 kl. 10:07
hansi flick lamine yamal
Hansi Flick er kommet med en klar advarsel til den 17-årige Lamine Yamal, der har fået en god start på denne sæson.
FC Barcelona har fået den perfekte start på deres første sæson under træner Hansi Flick, da det er blevet til fire sejre i fire kampe i La Liga. Det betyder, at de sidder komfortabelt på førstepladsen i tabellen.
Den tyske træners metoder ser ud til at virke, da holdets præstationer forbedres kamp for kamp, selvom en række af de vigtigste spillere i truppen fortsat er utilgængelige.
Det er allerede velkendt, at Flick lægger stor vægt på intensitet på banen, og forskellen mellem niveauerne fra sidste sæson til denne sæson er allerede tydelig. En anden vigtig del af den tidligere Bayern München-træners ledelse er streng disciplin.
Ifølge Mundo Deportivo har Flick, i de få måneder han har været i Barcelona, allerede advaret Lamine Yamal om at komme til tiden og endda irettesat en spiller i omklædningsrummet.
Ifølge rapporten kom Yamal for sent til en samtale forud for en træning, hvilket resulterede i, at han blev straffet af træneren i form af en tunnel af klap.
Samtidig siges en anden spiller at have modtaget en skideballe fra Flick foran resten af holdet og trænerstaben.
I starten af sæsonen implementerede Flick dobbelte træningssessioner på flere dage, en om morgenen og en om eftermiddagen. Til en af disse morgentræninger kom den pågældende spiller for sent, efter at have sovet over sig, hvilket udløste trænerens vrede.
Det er tydeligt, at Flick har indført et meget højt niveau af disciplin for at kontrollere sine spillere bedst muligt. Hvis de ikke lever op til standarden, er irettesættelserne hårde og kontante, uanset hvem spilleren er.
Den tyske træner ønsker at holde sine spillere glade og være tæt på sin trup, men han vil ikke fremstå som blød og risikere, at de ender med at blive for komfortable.