La Liga bekræfter: Olmo ikke registreret hele sæsonen

Nyheder
mandag, 02 september 2024 kl. 18:17
dani olmo valladolid
FC Barcelona har denne sommer kæmpet for at registrere Dani Olmo. Nu viser det sig, at han ikke er registreret hos La Liga hele sæsonen.
Det lykkedes endelig for FC Barcelona at sikre registreringen af Dani Olmo, som var tvunget til at misse de første to kampe i denne sæson.
Det skyldtes, at han endnu ikke var blevet registreret hos La Liga på grund af klubbens velkendte økonomiske problemer.
Barcelona 'udnyttede' Andreas Christensens to måneder lange skadespause til at registrere Olmo, da danskerens løn blev frigjort, hvilket tillod den spanske EM-vinder at spille som en del af truppen.
Dog er Olmo kun registreret indtil vinteren, hvilket er blevet bekræftet af Javier Gomez, der er La Ligas administrerende direktør.
"Dani Olmo er registreret indtil 31. december. Hvis Barcelona ikke formår at generere registreringskapacitet, vil han den 1. januar være uregistreret," sagde han ifølge Marca.
Gomez talte også om Barcelonas bestræbelser på at vende tilbage til La Ligas 1:1-regel, hvilket de ikke lykkedes med under sommerens transfervindue.
"Dataene viser, at Barcelona er på vej til at vende tilbage til 1:1-reglen. Når regnskaberne bliver offentliggjort, vil det være muligt at se det," sagde han.
Det vidner om, at Barca stadig er hæmmet af deres økonomi. Formår de ikke at skabe flere indtægter eller reducere deres udgifter inden januar, kan det koste dem dyrt.
Olmo har allerede vist sig at være en vigtig spiller, hvorfor Hansi Flick næppe har lyst til at miste ham. Derfor er Barca nødt til at gøre en indsats for at få styr på hans registrering.
I denne forbindelse kan det være en stor hjælp at få lukket nogle af de aftaler, der har været fremme denne sommer. Blandt andet arbejder de stadig på at få styr på en ny aftale med Nike.