Har fuld tillid til ham: Hansi Flick vil bruge udstødt Barca-stjerne som 9'er

Nyheder
mandag, 02 september 2024 kl. 9:06
hansi flick rayo
Der har været stor tvivl om, hvordan Hansi Flick har planer om at bruge den udstødte FC Barcelona-spiller.
Det er ikke alle Barcelona-spillere, der har fået deres debut i denne sæson. Derfor er der også en række spillere, som Hansi Flick endnu ikke har haft mulighed for at integrere i sin trup.
Blandt andet har der været tvivl om, hvordan den tyske træner har i sinde at benytte Ansu Fati. Den unge stjerne har været meget udskældt og blev forsøgt solgt denne sommer.
Den 21-årige stjerne har været tilskuer til Barcelonas gode sæsonstart, da han på grund af en skade har været tvunget til at se alle fire kampe fra sidelinjen.
Fati formåede dog at imponere Flick under sæsonopstarten. Han gjorde et solidt indtryk på den nye træner med sin indsats og præstationer under træningen.
Fatis håb om at genvinde sin plads som fast mand i Barcelonas startopstilling fik dog et betydeligt tilbageslag, da han pådrog sig en skade inden sæsonstarten.
Denne skade førte til fornyet spekulation om hans fremtid i Barcelona, ​​da det med det samme satte gang i en række nye rygter om et muligt skifte væk fra Catalonien.
En nylig rapport fra The Daily Briefing har dog givet oplysende indsigt i Ansu Fatis nuværende status i Barcelona. Her lyder det, at Fati aldrig var tæt på at forlade klubben på trods af de mange rygter.
Faktisk ser det ud til, at Flick stadig har fuld tillid til Fati og er villig til at vente på, at han vender tilbage til fuld form. Alt tyder på, at Fati snart vil få chancen for at bevise sit værd, men det afhænger i høj grad af, hvor hurtigt han kommer sig efter sin skade.
Flick har endda specielle planer for den unge angriber og ønsker at bruge ham som en potentiel 9'er. Dette betyder, at Flick er åben for at lade Fati fungere som et alternativ til Robert Lewandowski, der forventes at tilbringe mere tid på bænken denne sæson.