Barcelona har givet Frenkie de Jong ultimatum

Nyheder
lørdag, 31 august 2024 kl. 10:45
frenkie de jong 1
FC Barcelona har givet Frenkie de Jong et ultimatum, hvorfor de har tvunget ham til at træffe en snarlig beslutning.
Hvis der nogensinde har været et tidspunkt, hvor FC Barcelona virkelig har haft brug for Frenkie de Jong, så er det nu.
Marc Bernals sæsonafsluttende skade betyder, at Hansi Flick kun har tre spillere til rådighed til denne position: Marc Casado, Pedri og Eric Garcia. Af de tre er Casado den eneste naturlige defensive midtbanespiller.
De Jong burde have været tilgængelig fra sæsonstarten, men den hollandske midtbanespiller kæmper stadig med den ankelskade, han pådrog sig under sæsonens sidste El Clasico i april.
Ifølge Mundo Deportivo er det ubehag, han har oplevet, endnu ikke forsvundet, hvilket er en stor bekymring for Barcelona.
De Jong er tilbageholdende med at vende tilbage til banen, før han er 100 procent klar, men Barcelona har fået nok af situationen. Klubben mener ganske enkelt, at de nu har ventet længe nok på den hollandske stjerne.
Det har fået den catalanske storklub til at give ham et ultimatum: Enten kommer han tilbage efter landskampspausen (selvom der stadig er ubehag), ellers skal han gennemgå en operation for at få løst problemet.
Det er forståeligt, at Barcelona er frustrerede. De Jong forventedes oprindeligt kun at være ude i fire til fem uger, men nu er der gået over fire måneder. Og hans tilstedeværelse er desperat nødvendig for Flick efter Bernals skade.
Kun tiden vil vise, hvad De Jong ender med at vælge. Det står dog klart, at den spanske klub er færdige med blot at vente på, at han bliver klar til at vende tilbage til banen.
Denne sommer var der igen rygter om et potentielt salg af De Jong, men han er fortsat at finde i den catalanske klub efter transfervinduets afslutning.