Godt nyt for Barca: Her vender Ansu Fati tilbage

Nyheder
fredag, 30 august 2024 kl. 16:11
ansu fati joan gamper
FC Barcelona har været hårdt ramt af skader i denne sæson, men nu er der godt nyt på denne front. Det varer nemlig ikke længe, før Ansu Fati er klar til at vende tilbage.
Mindre end en måned inde i den nye sæson har FC Barcelona allerede en lang liste af skadede spillere.
Mens Ronald Araujo, Frenkie de Jong og Gavi blev skadet før sæsonen, sluttede Ansu Fati sig til dem på sidelinjen lige før holdets tur til USA.
Tidligere på ugen rev Marc Bernal sit korsbånd over og er dermed den seneste tilføjelse til listen. I værste fald kan han være ude resten af sæsonen, men Barca har intet officielt meldt ud i dette henseende.
De fleste af spillerne er ude med langvarige skader, hvorfor Barcelona har brug for spillere med bedre prognoser til hurtigt at komme sig, da kalenderen strammer til.
Journalisten Achraf Ben Ayad har bragt nogle gode nyheder på denne front. Han har afsløret, at Ansu Fati er tæt på at være klar og kan være tilbage i aktion efter den kommende landskampspause.
Barcelona møder Real Valladolid i weekenden på Montjuic, hvorefter det vil være tid til den første landskampspause. Her kan Fati bruge tiden på at træne og blive klar til de efterfølgende kampe.
De vender først tilbage til aktion i weekenden den 14.-15. september mod Girona på Estadi Montilivi, og Fati kan potentielt gøre sin tilbagevenden til den kamp.
Efter at have lidt et tilbageslag efter sin tilbagevenden til Barca, er den unge spiller fast besluttet på at bevise sit værd under Hansi Flick. Især efter at have fået lov til at beholde nummer 10.
Flick var imponeret over, hvad han så fra Fatis side under forberedelserne til denne sæson. Her testede han ham interessant nok som angriber, men det blev der sat en stopper for, da han blev skadet.
Når han er tilbage i form, vil det derfor være interessant at se, om den unge spiller bliver brugt som angriber eller som kantspiller i den tyske træners system.