Lamine Yamal kom for sent til træning: Så blev han 'straffet' på helt særlig vis

Nyheder
torsdag, 29 august 2024 kl. 15:16
lamine yamal joan gamper
Den unge kantspiller Lamine Yamal havde åbenbart svært ved at overholde tidsplanen, hvilket endte med, at han blev 'straffet'.
Der er stor forskel på, hvordan fodboldtrænere håndterer det, når deres spillere kommer for sent. I nogle klubber straffes det med praktiske opgaver, mens det andre steder resulterer i en bøde.
Lamine Yamal har lært på den hårde måde, at det også giver en straf, hvis man kommer for sent til træning i FC Barcelona. Det var han nemlig ude for tidligere denne uge.
Da den unge kantspiller endelig dukkede op til mandagens træning, var han sidste mand til at løbe ind på banen. Derfor stod hele holdet og trænerstaben allerede og ventede på det 17-årige talent.
I stedet for at blive straffet med en alvorlig og højlydt skideballe, begyndte de bare at klappe, som om de bare var glade for, at han kom. Men det viste sig hurtigt, at det ikke var helt, hvad Hansi Flick havde tænkt sig.
For at gøre bod på forsinkelsen måtte Lamine gå gennem en 'korridor af skam', hvor holdkammeraterne legende slog ham på hovedet og ryggen, mens han gik forbi dem.
Som der er givet udtryk for herover, så er der stor forskel på, hvordan en træner vælger at håndtere dette. Her gøres der naturligvis også forskel på, hvor meget en spiller kommer for sent.
Hvis der er tale om, at han først dukker op på anlægget alt for sent, så vil det i de fleste klubber resultere i en bøde.
Om Yamal også skal betale en bøde ved foruden sin tur gennem 'korridoren', vides ikke. Da det er meget udbredt at bruge bøder, kan det ikke udelukkes, at det er tilfældet.