Andreas Christensen raser mod Barca efter chokerende beslutning

Nyheder
tirsdag, 27 august 2024 kl. 10:02
andreas christensen 1
Andreas Christensen og hans repræsentanter er slet ikke tilfreds med den seneste beslutning, der er blevet truffet af FC Barcelona.
FC Barcelonas seneste indkøb, Dani Olmo, måtte sidde over i holdets første La Liga-kampe, da ledelsen ikke kunne registrere ham på grund af Financial Fair Play-reglerne.
Præsident Joan Laporta og co. var usikre på, hvorvidt holdet havde tilstrækkelig økonomisk råderum til at integrere spanieren. Derfor blev de kastet ud i panik, da de indså, at de var langt fra dette mål.
På få dage organiserede de både Ilkay Gundogan, Vitor Roque og Mikayil Fayes afgange. Ligeledes har Clement Lenglet også forladt klubben, men på trods af dette, var det ikke nok.
Olmo er registreret, men til en høj pris
Barcelona håber på at have Olmo til rådighed til aftenens kamp mod Rayo Vallecano, da La Liga har midlertidigt accepteret hans registrering. Det er dog ikke så ligetil, som det umiddelbart ser ud til at være.
Da de ikke kunne registrere Olmo på traditionel vis, har Barcelona udnyttet Andreas Christensens skade som en måde at integrere deres nyindkøbte spiller, skriver Cadena SER.
For at få La Ligas godkendelse indsendte catalanerne en lægerapport om den danske forsvarsspillers skade, som viste, at han kunne være ude i fire måneder.
AC-lejen raser
Spillerens lejr insisterer dog på, at Christensens skade ikke er så alvorlig, som Barcelona fremstiller det. De mener, at han vil være tilbage i fuld form inden for en til to måneder.
Det bemærkes, at varigheden af hans fravær i dette tilfælde blev bekræftet af et hold læger fra La Ligas medicinske kommission - alle læger med speciale i sportsskader.
Midtstopperen er forståeligt nok ikke tilfreds med udviklingen, da der er risiko for, at han ikke kan spille før årets slutning. Det vil også være tilfældet, selvom han er tilbage fra skaden om to måneder, som hans lejr hævder.
Men Barcelona har forsikret Christensen om, at FFP-situationen vil være løst inden da, og at han kan blive registreret i La Liga, hvis han vender tilbage før tid.