Lamine Yamal hylder Barca-holdkammerat som den 'bedste i verden' efter sejr over Athletic Club

Nyheder
mandag, 26 august 2024 kl. 8:42
lamine yamal
Lamine Yamal har hyldet sin egen holdkammerat efter den nydelige 2-1-sejr over Athletic Club lørdag aften.
Det unge FC Barcelona-talent Lamine Yamal har hyldet en af sine egne holdkammerater efter sejren over Athletic Club, som har sikret den catalanske klub seks point efter to kampe.
Dermed har Hansi Flick fået en god start som træner i Barca. Det har været et stort sats for Joan Laporta og co. at hente den tyske træner, men hidtil har det vist sig at være en god løsning.
Yamal hylder holdkammerat.
Barcelona-stortalentet Yamal roste Jules Kounde efter deres La Liga-kamp mod Athletic Club lørdag aften. Den franske spiller var afgørende i at neutralisere Athletics angreb - især i hans dueller med Nico Williams.
Kounde var yderst effektiv mod Williams, som havde svært ved at gøre en forskel i kampen. Han mistede bolden 18 gange og lavede kun 13 vellykkede afleveringer i løbet af de 90 minutter, han var på banen.
Derudover gjorde Kounde ham ineffektiv foran mål, da Williams ikke havde et eneste skud på mål. Koundes indsats blev hyldet af Lamine Yamal på Instagram. I kommentarfeltet på et af Koundes opslag blev han hyldet af Yamal.
"Bedste rb (højre back, red.) i verden lige nu," lød ordene fra den 17-årige profil.
Selvom han ikke spillede på sin foretrukne position i det centrale forsvar, formåede Kounde at fuldføre 50 ud af 57 afleveringer (en afleveringsprocent på 88%). Desuden løb han op og ned ad højre fløj gennem hele kampen og hjalp både i forsvaret og angrebet.
Fik også ros af Flick
I et interview før kampen udtrykte træner Hansi Flick også tillid til Koundes evner. I kampen viste den franske forsvarer, at der var god grund til dette.
"På denne side har vi en erfaren spiller, så jeg kan sige, at Jules vil tage sig af ham," sagde han.
Den franske spillers alsidighed og effektivitet vil være afgørende for Flicks tropper, når de sigter mod at vinde La Liga i 2024/25-sæsonen.