Barcelona i 'fremskredne forhandlinger' om milliardaftale med Nike

Nyheder
søndag, 25 august 2024 kl. 9:03
joan laporta mikrofon
FC Barcelona er i 'fremskredne forhandlinger' med Nike, hvilket kan sikre den catalanske klub et milliardbeløb.
Ifølge en nylig rapport fra Mundo Deportivo er FC Barcelonas forhandlinger med Nike nået til et avanceret stadie.
Begge parter arbejder på at færdiggøre en kontrakt, der sikre den spanske storklub 670 millioner kroner om året. Ligeledes vil Nike også skulle betale en bonus på 1,1 milliarder kroner ved underskrivelsen.
På trods af de fremskredne forhandlinger er afslutningen af denne aftale dog blevet udsat i et par dage. Det er naturligvis dårlige nyheder for Barcelona.
Er under pres
Det er ingen hemmelighed, at Barcelona er under pres for at registrere Dani Olmo, og en hurtig afslutning af den nye aftale med Nike ville have været en stor hjælp i denne forbindelse.
Udover at sige farvel til flere spillere ville sikring af denne kontrakt give klubben den nødvendige økonomiske støtte, så de kan overholde La Ligas finansielle regler og registrere Olmo.
Den spanske avis rapporterer også, at Barcelona havde to primære strategier til at fremskynde Olmos registrering.
En af disse tilgange var at indsende de nødvendige dokumenter til La Liga, der viste, at aftalen med Nike ville generere nok ny indkomst til at lade klubben opfylde 1:1-reglen. Desværre var Barcelona ikke i stand til at gøre dette i tide.
Forsinkelse af aftalen
Klubben håbede oprindeligt på at afslutte aftalen med Nike inden fredag, men på trods af måneder med hårde forhandlinger, mangler begge parter stadig at få afklaret alle detaljer.
Som følge heraf er underskrivelsen af kontrakten blevet udsat i et par dage. Selvom forsinkelsen er frustrerende for Barcelona, er der tillid til, at aftalen snart vil blive afsluttet.
Denne kontrakt med Nike ses som afgørende - ikke kun for den øjeblikkelige økonomiske stabilitet, men også for at lade klubben opfylde de økonomiske regler og registrere nye spillere.
Barcelona-ledelsen er fortsat optimistiske og tror på, at når aftalen er underskrevet, vil den give et betydeligt løft til deres økonomiske sundhed og sportslige ambitioner.