Officielt: FC Barcelona henter 19-årigt talent

Nyheder
lørdag, 24 august 2024 kl. 18:14
juan piera
FC Barcelona har bekræftet, at de har hentet det 19-årige talent til klubben. Han er blevet hentet i Atletico Baleares.
FC Barcelona har annonceret en ny tilføjelse til klubben. Dette sker i form af tilføjelsen af den unge spiller Juan Piera, som er et blot 19-årigt talent.
For dem, der ikke kender hans navn, er Piera en ung angriber, der generelt spiller i det centrale angriber. Han har dog også vist, at han er i stand til at operere i en rolle som dyb 10'er, hvis der er brug for dette.
Kunne ikke blive enige
Den 19-årige angriber tilbragte sidste sæson hos Atletico Baleares i Primera Federacion. Efter at parterne ikke kunne nå til enighed om vilkårene i en ny kontrakt, blev Piera frigivet som fri agent.
Dette blev efterfulgt af en prøveperiode hos Barca Atletic denne sommer, hvor den unge spiller skulle bevise sine talenter for træner Albert Sanchez og hans trænerstab.
Og tilsyneladende lykkedes det Piera at gøre netop det. Den talentfulde angriber har nemlig officielt underskrevet en etårig kontrakt med Barcelona, der løber indtil sommeren 2025.
"FC Barcelona er nået til enighed med spilleren Juan Piera om hans underskrift for Barca Atletic. Den Barcelona-fødte angriber har været på prøve under sæsonopstarten med Barcelonas reservehold og har underskrevet en kontrakt for en sæson, der løber indtil 30. juni 2025," lyder det fra klubben.
Ikke en del af førsteholdet
Intet tyder på, at det er planen, at Piera skal være en del af førsteholdet. Hvis han formår at gøre sig positivt bemærket på førsteholdet, er det dog ikke udelukket, at det kan ske på sigt.
Til en start skal han integreres på La Masia, hvor fokus vil være på at udvikle hans evner. Det er før set, at unge spillere er blevet hentet til akademiet, hvorefter de er blomstret på nærmest ingen tid.