Al-Nassr vil hente Barca-transfermål for at 'trøste' Cristiano Ronaldo efter Saudi Super Cup-fiasko

Nyheder
lørdag, 24 august 2024 kl. 11:06
cristiano ronaldo al nassr
Efter et chokerende nederlag i Saudi Super Cup-finalen, har Al-Nassr rettet fokus mod et FC Barcelona-transfermål for at 'trøste' Cristiano Ronaldo.
Finalen i Saudi Super Cup var bestemt ikke en succes for Al-Nassr. Derimod måtte de forlade banen med et nederlag på 4-1 til ærkerivalerne fra Al-Hilal i bagagen.
Efterfølgende blev det rapporteret, at den portugisiske kaptajn var utilfreds med resten af sit hold. Det har medført, at den saudiarabiske klub vil hente forstærkninger, så de kan gøre Ronaldo tilfreds.
Vil rette op på situationen
Journalist Jose Felix Diaz hævder, at Ronaldos arbejdsgivere forsøger at rette op på situationen ved at hente et par nye spillere, så den samlede trup bliver forbedret i forbindelse med 2024/25-sæsonen.
En af disse skulle være AC Milan-stjernen Rafael Leao, som kender den 39-årige godt fra deres tid sammen på landsholdet.
Alt i alt har de delt banen 24 gange på Portugals landshold, men har endnu ikke registrere et fælles målbidrag. På trods af disse rygter kan det være bedre for Serie A-stjernen at blive i Europa på grund af hans alder.
Rygtes også til Barca
Leao er kun 25 år gammel og har bestemt evnen til at fortsætte med at præstere på højeste niveau. Desuden er han blevet kædet sammen med et skifte til Barcelona, hvilket vil give bedre mening for hans karriere.
Uanset hvad vil Leao ikke være et billigt køb, da der er fire år tilbage af hans nuværende kontrakt med Milan. Ifølge den nævnte rapport skal interesserede parter betale mindst 520 millioner kroner for at få en aftale på plads.
Han har spillet 211 kampe på tværs af alle turneringer for den italienske klub, hvor han har scoret 58 mål og leveret 50 oplæg. Leao har 31 landskampe på CV'et og har i disse kampe scoret fire mål.