Hansi Flick stoppede Barcelona-superstjernes afgang denne sommer

Nyheder
fredag, 23 august 2024 kl. 17:24
hansi flick 10
Træner Hansi Flick fik sat en stopper for, at superstjernen forlod FC Barcelona denne sommer.
FC Barcelona forbereder sig på en travl uge, hvor flere spillere forventes at forlade klubben som en del af planerne om at trimme truppen og reducere de alt for høje lønudgifter.
Mens de fleste af de spillere, der forlader klubben, ikke er essentielle for Barcelonas førstehold, er Ilkay Gundogans afgang en undtagelse.
Den tyske stjerne, som er på vej tilbage til Manchester City, var en nøglefigur på Barcelonas midtbane under Xavi Hernandez i sidste sæson.
Men hans beslutning om at forlade klubben blev påvirket af manglende udsigter til spilletid på førsteholdet i denne sæson. Hertil vurderede Barca også, at det var fordelagtigt at spare hans løn.
Flick stoppede superstjernes afgang denne sommer
Men ifølge journalisten Alex Pintanel var Gundogan ikke den eneste stjerne, der har været sat i forbindelse med et skifte væk fra Barcelona denne sommer.
Ifølge rapporten blev Lewandowski nævnt som en spiller, der potentielt kunne blive sendt videre, da Xavi Hernandez stadig stod i spidsen for holdet.
Det er næppe overraskende, da Lewandowski ikke kom godt ud af det med Xavi sidste sæson. Polakken havde angiveligt rejst mange indvendinger mod Xavis uorganiserede og afslappede træningsregime.
Da Lewandowski er en af de bedst betalte spillere i truppen, ønskede Xavi at slippe af med ham for at reducere lønudgifterne denne sommer.
Blev sat på pause
Dog blev planerne om at sende den polske angriber videre til en anden klub sat på pause efter Flicks ankomst. Han gjorde det klart for ledelsen i klubben, at han ikke ønskede at give slip på ham.
Flick har arbejdet sammen med Lewandowski i deres tid i Bayern München. Faktisk havde Lewandowski sin karrieres bedste sæson under Flicks ledelse og var ekstremt tæt på at vinde en Ballon d'Or.
Barcelona-fansene håber naturligvis på, at synergien mellem Lewandowski og Flick kan skabe magi, da den catalanske storklub skal forsøge at genvinde ligatitlen denne sæson.