Efter Gundogan og Roque: Disse 3 spillere kan stadig forlade Barcelona

Nyheder
torsdag, 22 august 2024 kl. 18:42
vitor roque
Både Ilkay Gundogan og Vitor Roque forlader FC Barcelona, men den catalanske klub er ikke færdige med at skippe spillere af sted.
FC Barcelona arbejder fortsat på at omstrukturere deres trup, men efter afgangene af Ilkay Gundogan og Vitor Roque er der stadig behov for at trimme holdet på grund af økonomiske udfordringer.
Sommerens transfervindue er stadig åbent, og flere spillere er på vej væk fra den catalanske klub. Det skyldes, at klubben ønsker at balancere deres regnskab og skabe en mere afbalanceret trup.
Mika Faye og Clement Lenglet er allerede på vej ud efter Gundogan og Roque, men det er de ikke ene om. Her er tre spillere, der også kan ende med at forlade Barcelona, inden transfervinduet lukker.
Ansu Fati, der engang blev betragtet som Lionel Messis arvtager, har en usikker fremtid i Barcelona.
Skader har hæmmet hans udvikling, og selvom han har vist glimt af sit enorme potentiale, ha han haft svært ved at genfinde sin form.
Barcelonas behov for at generere midler og reducere lønudgifterne kan føre til Ansus afgang. Dette er kun forstærket af, at flere klubber, herunder Sevilla og Fenerbahce, viser interesse.
Derudover vil den potentielle ankomst af en ny kantspiller og tilstedeværelsen af andre offensive talenter yderligere begrænse hans muligheder denne sæson.
Et skifte væk fra Barcelona kan også give ham den nødvendige spilletid til at genfinde sin form og indfri det store potentiale, han engang viste.
Pablo Torre har befundet sig på kanten af Barcelonas førstehold. Selvom han har vist glimt af sit talent i USA, vil den unge spiller sandsynligvis have svært ved at bryde ind i startopstillingen.
Konkurrencen på Barcelonas midtbane er hård, da etablerede stjerner som Pedri, Fermin Lopez og Dani Olmo er foran ham i køen. Situationen kan blive endnu vanskeligere, når Gavi og Frenkie de Jong vender tilbage fra skader.
På grund af hans alder og potentiale er Torre en oplagt kandidat til et lejeophold. Som sidste sæson vil en midlertidig afgang give ham mulighed for at få værdifuld erfaring og regelmæssig spilletid, som er afgørende for hans udvikling.
Eric Garcias tilbagevenden til Barcelona fra Girona er blevet fejret midt i skadeskriserne. Men hans ophold i klubben har været præget af store usikkerheder.
I øjeblikket ser Barcelona på muligheder for at lade flere spillere forlade klubben, og som tidligere rapporteret, presser Girona på for at få ham. Desuden udelukker spilleren ikke selv en afgang.
Midterforsvareren er helt med på, at der er stor konkurrence om en plads på førsteholdet, og et skifte til Girona vil betyde, at han vil kunne bevare sin position uden megen kamp.
Garanterede afgange: Mikayil Faye og Clement Lenglet
Ud over de nævnte spillere forventes det også, at Barcelona vil skille sig af med Mikayil Faye og Clement Lenglet. Faye er på vej væk og har flere hold, der kæmper om hans underskrift.
I mellemtiden er Lenglet også på vej videre. Barcelona forsøger aktivt at skille sig af med ham, og den franske forsvarer er angiveligt tæt på at sikre sig et skifte væk fra Camp Nou.
Efterhånden som Barcelona fortsætter med at omforme deres trup, vil disse afgange være afgørende for at sikre, at klubben kan operere inden for sine økonomiske rammer.