Derfor blev Lamine Yamals far stukket ned

Nyheder
lørdag, 17 august 2024 kl. 18:19
mounir nasraoui
FC Barcelona-talentet Lamine Yamals far blev onsdag aften blev stukket ned. Han er efterfølgende blevet udskrevet fra hospitalet.
Onsdag kom det frem, at Mounir Nasraoui, der er far til den 17-årige FC Barcelona-stjerne Lamine Yamal, var blevet indlagt efter at være blevet stukket ned på en parkeringsplads nær Barcelona.
Denne hændelse har vakt bekymring i fodboldmiljøet i hele verden. Nasraoui blev straks flyttet til Germans Trias I Pujol Universitetshospital i Badalona, hvor han blev behandlet for flere skader.
Heldigvis blev disse skader ikke betragtet som livstruende, og hans tilstand er nu stabiliseret. Denne begivenhed har dog efterladt mange med spørgsmål om, hvordan et så voldeligt angreb kunne finde sted.
Hvad skete der?
Kort efter hændelsen handlede myndighederne hurtigt og arresterede fire personer, som angiveligt var involveret i knivstikkeriet, skriver Mundo Deportivo.
Blandt dem var den hovedmistænkte, som siden er blevet sendt bag tremmer. Disse personer blev stillet for retten fredag morgen.
Retten traf specifikke afgørelser for de fire mistænkte. For to af dem besluttede retten, at de skulle møde op i retten to gange om måneden.
Derudover blev deres pas inddraget, de fik et forbud mod at forlade landet, og de blev pålagt at holde sig mindst 300 meter væk fra offeret og undgå enhver form for kommunikation med ham i et år.
En anden mistænkt fik seks måneders forbud mod at kontakte eller opholde sig indenfor 200 meter af Nasraoui. Sagen er stadig åben, og de mistænkte bliver undersøgt for forsøg på manddrab og forvoldelse af legemsbeskadigelse.
Hvorfor skete det?
Ifølge rapporter fra politiet i Mataro modtog de et opkald om et slagsmål på en parkeringsplads på Calle Pintor Rafel Estrany.
Da betjentene ankom til stedet, fandt de en mand med flere knivstik. Efterforskningen blev derefter overdraget til Mossos d'Esquadra, som er den regionale politistyrke i Catalonien.
Det ser ud til, at angrebet var resultatet af et skænderi, der eskalerede til vold. Nasraoui havde tidligere haft en uoverensstemmelse med nogle mænd fra kvarteret.
I håb om at løse problemet aftalte han at mødes med dem senere den aften. Da han ankom, var mændene bevæbnede med knive og muligvis en skruetrækker, og de angreb ham.
De slog ham, sparkede ham og stak ham til sidst. Det lyder, at mændene havde arrangeret et baghold for ham. Heldigvis er Nasraoui blevet udskrevet fra hospitalet og er ved at komme sig.