Barcelona har bekymrende mistanke om Frenkie de Jong

Nyheder
torsdag, 15 august 2024 kl. 16:15
frenkie de jong 4
FC Barcelona har en bekymrende mistanke om Frenkie de Jong, der har været genstand for en del rygter denne sommer.
FC Barcelona står over for flere store dilemmaer, som klubben forsøger at løse. Det omfatter alt fra transferproblemer til økonomiske begrænsninger, hvorfor mange ting har vist sig at være problematiske for de catalanske giganter.
Problemer og forhindringer fortsætter med at hobe sig op for Blaugrana. Udover deres fiasko med Nico Williams, der har tvunget dem til at søge alternativer, skaber deres nuværende spillere også forskellige hovedpiner.
Bekymrende mistanke
Ifølge AS synes den største hovedpine internt at være Frenkie de Jong. Den hollandske midtbanespiller er i øjeblikket ved at komme sig efter en skade, han pådrog sig i april, og der er stadig ingen forventning om, hvornår han vender tilbage.
Desuden har han allerede været ude i næsten fire måneder, hvilket er dobbelt så lang tid som den oprindelige prognose på to måneder, der blev nævnt kort efter skaden.
Derfor er der begyndt at opstå tvivl om den type skade, han har pådraget sig. Af denne grund er Barcelona ikke særlig glad for de potentielle fremtidige problemer, det kan medføre for hollænderen.
Det største problem med denne skade er dog hans kontrakt. Spilleren er ikke engang i stand til at spille, og der er ingen forventning om, hvornår han vil være tilbage på banen, men han får alligevel den højeste løn i La Liga.
Forhandler om kontrakt
Trods klubbens bestræbelser på at genforhandle hans kontrakt eller i det mindste indgå i en dialog om den, har De Jong og hans lejr ikke været positivt stemte. Faktisk lyder det, at de slet ikke har svaret.
Desuden begynder Barcelona ifølge AS at mistænke, at hollænderens hensigt er at lade sin kontrakt løbe ud og derefter forlade klubben på en fri transfer i 2026.
Som det står nu, forbliver fremtiden for De Jong uklar. På grund af hans skade virker en umiddelbar exit vanskelig, men skal han blive, er Barcelona nødt til at få ham i tale vedrørende hans kontrakt.