Lamine Yamals far stukket ned

Nyheder
torsdag, 15 august 2024 kl. 7:02
lamine yamal far
FC Barcelona-stjernen Lamine Yamals far er blevet stukket ned. Det skete, mens han var ude at gå tur med hunden.
Den blot 17-årige FC Barcelona-stjerne Lamine Yamals far, Mounir Nasraoui, er blevet stukket ned. Det skete sent aften, da han var ude at gå tur med hunden.
Den spanske avis La Vanguardia var ifølge nyhedsbureauet AFP det første medie til at bringe historien om det forfærdelige overfald.
Er alvorligt tilskadekommen
Det lyder, at Mounir Nasraoui er alvorligt tilskadekommen efter overfaldet og knivstikkeriet. Det meldes dog også, at han er i stabil tilstand, ligesom avisen Marca skriver, at han er udenfor livsfare.
Ifølge Mundo Deportivo startede det hele som et skænderi på en parkeringsplads. Her mødte han en gruppe mænd, mens han var ude at gå tur med sin hund, men det vides ikke, hvordan skænderiet er startet.
Den catalanske avis skriver også, at tre mænd efterfølgende er blevet anholdt og naturligvis er blevet sigtet for episoden.
Forlod først stedet
La Vanguardia skriver, at gruppen af mænd valgte at forlade stedet efter det umiddelbare skænderi. Men det var kun for en stund. Kort tid efter vendte de tilbage til parkeringspladsen, og denne gang stak de ham ned.
Den forfærdelige hændelse fandt sted i et nabolag ved navn Rocafonda i Mataro, som ligger cirka 30 kilometer nord for Barcelona. Det er også i dette nabolag, at den unge Lamine Yamal er vokset op.
Det regionale politi i Catalonien, hvor Mataro ligger, har endnu ikke meldt noget ud om knivstikkeriet. Derfor har de heller ikke offentligt bekræftet, at det er Lamine Yamals far, der er ofret.
Lamine Yamal fik sin debut for Barcelona i en alder af kun 15 år. I løbet af ganske kort tid har han udviklet sig til at være en af de bedste spillere på hele deres førstehold.
Han gjorde desuden godt væsen af sig ved EM i Tyskland, hvor han blev udnævnt til turneringens bedste unge spiller.