Barca-talent forventes at blive i klubben efter at have 'overrasket' Hansi Flick

Nyheder
onsdag, 14 august 2024 kl. 16:49
hansi flick 6
Flere unge FC Barcelona-spillere forventes at forlade klubben denne sommer, mens andre har formået at imponere Hansi Flick.
FC Barcelona har en stor trup og meget høje lønudgifter. Derfor er de nødt til at skille sig af med spillere forud for 2024/25-sæsonen - og det gælder også en række unge spillere.
Selvom flere unge spillere forventes at forlade klubben, er det naturligvis ikke alle. Der er nemlig også talenter, der har formået at overbevise træner Hansi Flick om, at de fortjener en plads i truppen.
Spiller har overrasket Flick
Blandt andet har en ung spiller, som ellers har været rygtet væk fra den catalanske klub, formået at 'overraske' Flick. Det betyder, at han har rigtig gode chancer for at blive i klubben denne sommer.
Ifølge Barca-insider Adrian Sanchez drejer det sig om Pablo Torre. Den unge spiller har været i centrum i sommerens snak om Flicks Barcelona, da han har leveret en imponerende sæsonopstart.
Efter et lejeophold hos Girona scorede Torre det eneste mål i Barcelona-sejren over UE Olot sidste måned. I USA viste han igen sit værd med et flot mål mod Real Madrid.
"Pablo Torre har overrasket Hansi Flick, som vil være tilfreds, hvis han blev i truppen," lyder det fra Sanchez.
Salg er ikke udelukket
Selvom Torre har formået at imponere Flick, er et salg af den unge midtbanespiller ikke helt udelukket. Omvendt forsøger Barcelona dog ikke aktivt at finde en ny klub til ham i løbet af dette transfervindue.
Camp Nou-ledelsen vil kun overveje et salg af Torre, hvis der kommer et meget højt bud. Torre selv har længe gjort det klart, at han ønsker at blive i Barcelona i den kommende sæson.
Det vil selvfølgelig sige, at der ikke er nogen udsigt til, at Torre selv vil presse på for et skifte væk fra den catalanske klub.