Hansi Flick var ikke imponeret over Barcelona-stjerne under USA-tur

Nyheder
tirsdag, 13 august 2024 kl. 16:45
hansi flick barca
Flere spillere har formået at imponere Hansi Flick under turen til USA, men for en anden spiller forholder det sig omvendt.
FC Barcelona-træner Hansi Flick har fortsat en række beslutninger, der skal træffes, når det kommer til sin trup. Der er nemlig brug for at sælge ud, og her har den tyske træner naturligvis noget at skulle have sagt.
Flere unge spillere formåede at imponere ham under turen til USA, men for særligt én anden spiller, var det den anden vej rundt. Og det kan betyde, at han bliver tvunget til at forlade den catalanske klub.
Flick var ikke imponeret
Ifølge Marca er det ikke alle spillere, der har formået at imponere Flick, selvom de har fået chancen for det. En af dem, der ikke har haft succes i dette henseende, er den unge angriber Vitor Roque.
Roque blev hentet til Barcelona for kun seks måneder siden. Da han blev hentet, blev han præsenteret som det næste store brasilianske talent. Både resultaterne og præstationerne har dog ladet vente på sig.
Han har fået chancen for at bevise sit værd under Flick denne sommer, hvilket var hans sidste chance. Den 19-årige angriber havde det nemlig svært under Xavi, som han heller ikke formåede at overbevise.
"Da Hansi Flicks mening stadig var ukendt, blev spilleren taget med på turen til USA, men resultatet var ikke tilfredsstillende, da han ikke var på et godt nok niveau," skriver Marca.
Beslutningen er truffet
Da han ikke har formået at overbevise den tyske træner, er beslutningen om hans fremtid blevet truffet. Det betyder, at han er nødt til at finde en ny klub, da han ikke er en del af planerne for den kommende sæson.
Barcelona håber på at finde en klub, der vil hente ham på en lejeaftale. De er dog også åbne for at sælge ham, hvis det rette bud kommer. Der har været bud fra Saudi-Arabien, men de er blevet afvist af Roque-lejren.