'Tilgiver aldrig Laporta for dette': Fans reagerer efter følelsesladet Lionel Messi-video går viralt

Nyheder
lørdag, 10 august 2024 kl. 9:05
lionel messi
En følelsesladet video af Lionel Messi er gået viralt på de sociale medier, hvilket har fået FC Barcelona-fans til at reagere.
Det er tre år siden, at Lionel Messi på et følelsesladet pressemøde afslørede, at han ville forlade FC Barcelona efter at have tilbragt intet mindre end 17 år i den catalanske klub.
På treårsdagen (den 8. august) for pressemødet, gik en video af Messi, der græder under pressemødet, viralt på de sociale medier. Dette har fået flere FC Barcelona-fans til at reagere.
Forlængelse var ikke en mulighed
Selvom Messi havde indgået en aftale med Barcelona om en kontraktforlængelse, fik klubben ikke La Ligas godkendelse til at tilføje ham til deres lønningsliste.
Det resulterede i, at han var nødt til at forlade klubben, da han stod uden kontrakt. Kort tid efter skrev han under på en kontrakt med Paris Saint-Germain, hvor han spillede i to år, inden sit skifte til Inter Miami.
En række fans gav Barcelona-præsident Joan Laporta skylden for hændelsen, mens andre udtrykte, hvordan det stadig hjemsøger dem den i dag.
"Jeg vil aldrig tilgive Laporta for disse tårer," skrev en fan på det sociale medie X.
"Dette er hjerteskærende," lød det fra en anden Barca-fan.
"Jeg håber, at Joan Laporta ikke vil være der den dag Messi får sin hæder og ordentlige farvel på det nye Camp Nou. Slangen brugte Messi til sin egen politik," kommenterede en bruger.
"Hver gang jeg ser denne video, knuses mit hjerte i tusind stykker. Jeg troede aldrig, at vi som Barca-fans skulle være en del af dette øjeblik. Og jeg troede aldrig, historien ville ende sådan her," skrev en fan.
Andre fans mente, at det var for det bedste, at han forlod den catalanske klub. Her påpegede de, at Messi endte med at vinde VM med Argentina efter sin afgang fra Barcelona.
"Det endte perfekt for Messi og ikke så meget for Barca," skrev en fan.
"Barca tog den bedste beslutning. Laporta så, at den overdrevne afhængighed af Messi skulle stoppe. Vi kommer os over det nu," lød det fra en anden bruger.
"Messi ville aldrig have vundet verdensmesterskabet, hvis han blev i Barca," påpegede en tredje.