Hansi Flick vil erstatte Marc Bernal med to La Masia-produkter

Nyheder
fredag, 30 august 2024 kl. 19:15
hansi flick valencia 1
Marc Bernal har pådraget sig en alvorlig skade, der potentielt kan holde ham ude resten af sæsonen. Nu har Hansi Flick fundet ud af, hvordan han vil erstatte ham.
Efter en række nylige skader står Hansi Flick over for vigtige beslutninger i forhold til at bygge sit hold op til denne sæson.
Marc Bernals korsbåndsskade var det største slag for FC Barcelona i denne uge, da den unge spiller kan ende med at være ude resten af sæsonen.
Bernals fravær kan skabe et stort hul på den defensive midtbane, da Frenkie de Jong også er skadet. Desuden er der ikke noget nyt om, hvornår den hollandske stjerne er klar til at vende tilbage.
At finde en erstatning for Bernal kan derfor være vigtigt for Barcelona, hvis de skal fortsætte deres solide form denne sæson, da de har lagt ud med tre sejre i tre kampe.
Ifølge en nylig rapport fra SPORT har Flick allerede truffet sin beslutning vedrørende en erstatning for Bernal - og han har ikke planer om at foretage nye indkøb.
Det ser ud til, at Flick vil sætte sin lid til Marc Casado som erstatning for Bernal på den defensive midtbane. Han håber, at La Masia-talentet kan leve op til forventningerne, da han minder meget om Bernal.
Selvom Casado ikke har vist lige så meget potentiale som Bernal, har den 20-årige været en del af Barcelonas førstehold i et stykke tid og har trænet med holdet flere gange.
Casados har en særlig positioneringssans og gode tekniske evner, der kan vise sig at være nyttige for Barca i deres bestræbelser på at finde en ny 6'er.
Udover Casado har Flick en anden mulighed i form af Eric Garcia. Flick mener, at Garcia kan fungere som en midlertidig defensiv midtbanespiller, da han har spillet i den position et par gange tidligere.
Dette er blevet besluttet på trods af, at Garcia for nylig har pådraget sig en skade. Indtil han vender tilbage, kan Pau Prim vise sig at være et andet alternativ for Flick i hans forsøg på at erstatte Bernal.