Bekymringerne stiger: Frenkie de Jong måske tvunget til operation

Nyheder
fredag, 30 august 2024 kl. 10:05
frenkie de jong
Frenkie de Jong har de seneste måneder været hæmmet af en skade, der kan betyde, at han bliver tvunget til at blive opereret i nærmeste fremtid.
Det er nu fire måneder siden, Frenkie de Jong skadede sin ankel i en El Clasico-kamp, og den hollandske midtbanespiller er endnu ikke vendt tilbage til banen.
Det står naturligvis i meget skarp kontrast til den oprindelig forventning om, at han ville være ude i mellem fire og seks uger.
Sidste gang, der var nyt om hans status, var for to uger siden, hvor AS hævdede, at Barca var 'ude af stand til at forudsige', hvornår De Jong ville være tilbage i aktion.
Og den nyeste opdatering om den hollandske stjernes situation kan være den mest bekymrende hidtil.
Ifølge en rapport fra den catalanske radiostation RAC1 er De Jong af læger blevet informeret om, at operation er den eneste måde at sikre, at hans ankel bliver 100% igen.
Den hollandske profil har også fået at vide, at konservative behandlinger muligvis ikke længere virker, da problemet ser ud til at være kronisk efter tre skader i træk på samme sted inden for lidt over otte måneder.
De Jong har været imod en operation fra starten, da han håbede at komme sig i tide til at spille for sit land ved EM. Han kunne dog ikke komme på holdet og turneringen sluttede for seks uger siden, men han har stadig ikke formået at vende tilbage.
De Jong står derfor over for et alvorligt dilemma om, hvordan han skal behandle sin skade, og manglen på dybde på hans position i Barca på grund af Gavis skade og et overrevet korsbånd hos Marc Bernal kan også påvirke hans beslutning.
Tidsplanen for en tilbagevenden er stadig ikke fastlagt, og De Jong står nu overfor en afgørende beslutning om, hvordan han skal håndtere sin situation.