Lamine Yamal håner kritik af Barca: 'Slet din konto'

Nyheder
torsdag, 29 august 2024 kl. 20:21
lamine yamal valencia
Lamine Yamal har langet ud efter en konto på Instagram, der gav vurderingen af FC Barcelona, som det unge talent slet ikke var enig i.
FC Barcelona sikrede sig deres tredje sejre i tre kampe i La Liga i denne sæson, da de besejrede Rayo Vallecano på udebane på Estadio de Vallecas tirsdag aften.
Efter ikke at have vundet i deres tre tidligere besøg på stadionet, fik Hansi Flick og hans tropper gjort arbejdet færdigt, selvom de kom bagud i første halvleg. Dette fik de dog vendt til en flot 2-1-sejr.
Præstationen - især i første halvleg - var ikke på det forventede niveau, men til sidst fik de catalanske tropper  sejren trukket i land på et stadion, der har været svært for dem i de seneste sæsoner.
Trods den vigtige sejr var der nogle få fans, der ikke var helt tilfredse med Barcelonas præstation i går aftes.
En sådan 'kritiker' gik på TikTok for at kritisere holdets præstation og gav forfærdelige karakterer til spillerne efter kampen mod Rayo.
Lamine Yamal reagerede på kritikken ved at kommentere på videoen og bad brugeren om at slette sin konto.
"Slet din konto," kommenterede Yamal på videoen sammen med tre grinende emojis.
yamal haaner kritik
Efter at have haft en fantastisk periode ved EM, har Yamal fået en fremragende start på 2024/25-sæsonen under Flick. Derfor har det unge talent også fået stor ros af den tyske træner, der er blevet meget imponeret over hans høje niveau.
I en alder af kun 17 år har La Masia-talentet allerede scoret et mål og lavet to oplæg i de første tre La Liga-kampe i denne sæson. Han har også formået at skille sig ud som en af Barcas bedste spillere allerede.
Der har generelt været meget høje forventninger til den unge stjerne forud for denne sæson. Det skyldes naturligvis i høj grad, at han tog hele verden med storm med sine præstationer under EM.