Nico Williams afviste Barcelona fordi han vil til Real Madrid

Nyheder
onsdag, 28 august 2024 kl. 17:20
nico williams barca
Nico Williams har hele sommeren været kædet sammen med FC Barcelona, men nu viser det sig, at han afviste klubben af en helt særlig årsag.
Athletic Club-stjernen Nico Williams har det meste af denne sommer været det primære transfermål for FC Barcelona. De har dog set i øjnene, at han bliver i Athletic Club, og er derfor begyndt at lede efter alternativer.
Der har været forskellige rapporter om, hvorfor han valgte at afvise den catalanske klub. Blandt andet har der været forlydender om, at hans familie har rådet ham til at blive, hvor han er.
Nu siger den spanske journalist Eduardo Inda ifølge El Nacional, at det er noget andet, der ligger bag. Han hævder nemlig, at Williams har afvist et skifte til Barcelona denne sommer, da hans drøm er at slutte sig til Real Madrid.
Den 22-årige kantspiller havde et fremragende EM for Spanien, hvor han scorede to mål og leverede et oplæg i seks kampe. Han scorede også i finalen mod England og blev kåret til kampens bedste spiller.
Selvom Barcelona-præsident Joan Laporta var ivrig efter at hente Williams denne sommer, ser det ikke ud til, at den spanske kantspiller slutter sig til Hansi Flicks mandskab.
Han har angiveligt også afvist tilbud fra PSG og flere Premier League-hold, da han håber på at spille for Real Madrid en dag.
"Nico Williams var tæt på at skrive under for Barcelona, men hans drøm har altid været at spille for Real Madrid. En elitespiller så brutal som ham ønsker at spille for et super-elitehold... og hvad er cool for ham? Real Madrid," sagde Inda i programmet El Chiringuito de Jugones.
Williams håber stadig på at spille for Los Blancos og har angiveligt informeret sine holdkammerater om netop dette. Det er dog svært at se, hvordan han skal kunne få plads i deres stjernespækkede opstilling.
Carlo Ancelottis hold har styrket deres angreb denne sommer med ankomsten af Kylian Mbappe og Endrick. Dog er Rodrygo blevet sat i forbindelse med et skifte næste sommer, hvilket kan bane vejen for Williams.